Hvordan at rengøre farves badeværelsesfliser

October 20

Hvordan at rengøre farves badeværelsesfliser

End kolonier af hopping støvet bunnies, er intet mere frustrerende end farves badeværelsesfliser. Ikke kun synes pletterne vises ud af ingenting, men de trodser mange rengøringsmidler. Denne nemme guide vil vise dig hvordan at rengøre både injektionsmørtel og fliser. Du behøver ikke at blive fanget til at mugne fuger og fliser for evigt. Tag dit badeværelse tilbage.

Instruktioner

Rengøring af fuger

•Aftør væk enhver fugt fra injektionsmørtel. Mellem spray fra et brusehoved og damp fra en varm blød får injektionsmørtel en temmelig konstant slå. I modsætning til fliser, injektionsmørtel er ikke vandtæt. Som fugt bliver fanget, begynder det at pletten. Før du forsøger at rense pletter, tør injektionsmørtel så meget som du kan. Du ønsker ikke at rense alle pletter bare at få dem tilbage på ingen tid.

•Spray injektionsmørtel med en kommerciel injektionsmørtel renere, der indeholder blegemiddel. Clorox blegemiddel Pen er en særlig handy produkt takket være sin form og pen-lignende spids. Tage sig selv, som blegemiddel kan misfarve visse materialer. Teste nogle af blegemiddel på et plaster på flise under toilettet for at se, hvis det discolors. Hvis det gør, bruger en anden renere.

•Scrub injektionsmørtel med en tandbørste. De lille børster på børsten vil komme ind i krinkelkroge af injektionsmørtel og løsne alt det grimme skimmel.

•Reseal fliser efter rengøring. Over tid, injektionsmørtel nedslides, men fugemasse kan forsinke processen og lukke op nogle af de mindre huller hvor meldug elsker at føle sig hjemme.

Rengøring af fliser

•Mix 1 kop salt og 1 kop bagepulver 1 kop eddike indtil du har en tyk pasta.

•Applicer pasta til flise pletter med en vatpind. Bruge en klud til at gnide blandingen i den farvede flise og aftørre gunk. Hvis det er en særligt besværlig pletten, bruge en tandbørste. Undgå ståluld, da det kan ridse dine fliser.

•Wash væk blanding med vand. Hvis dine fliser er ikke pletten fri, skal du gentage trin 1 og 2. Pletter, der har akkumuleret vil kræve masser af knofedt, så vær forberedt på en træning.

Tips & advarsler

  • Ventilere dit badeværelse, mens du renser. En mousserende badeværelse er meningsløs, hvis du er på hospitalet fra indånding for meget blegemiddel. Og da blegemiddel er stærkt ætsende, bære gummihandsker.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com