Nemmeste måde at fjerne eksisterende tapet

May 20

Nemmeste måde at fjerne eksisterende tapet

Baggrund fjernelse er en gør det selv projekt, som mange boligejere kan udføre. At fjerne eksisterende tapet sig er faktisk meget almindeligt for folk, der ønsker at holde omkostningerne nede. Denne slags hjem forbedring projekt er en rodet og klæbrig job. Men det kan gøres nemt med de rigtige værktøjer og en masse tålmodighed.

Instruktioner

At fjerne papir lag

•Flyt alt fra væggene, herunder elektriske plader og lyskontakt plader. Tage møbler ud af lokalet eller stak det op i midten af rummet for at gøre plads til at arbejde på væggene. Placer gamle avis eller tæpper på gulvet langs væggene; Dette gør oprydning lettere.

•Brug handsker. Indledningsvis nysgerrige med en spartel med en 45-graders vinkel til langsomt fjerner det øverste lag. De fleste papir vil rive nemt uden befugtning. Papiret bør komme ud i store plader, ligesom det gik.

•Til tapet, der ikke vil komme ud uden at fugte det, bruge en papirtiger eller smør kniv til at score papir ud af væggen. Fugt en svamp med varmt vand i en spand, og tørre små sektioner på væggen på et tidspunkt. Tillad papir at suge og derefter lirke det ud på en 45-graders vinkel når tør. Afhængigt af alder af tapet kan nogle stykker være umuligt at fjerne. Hvis dette er tilfældet, sand tapet med 80 grus sandpapir og derefter male over det med en primer.

Scoring vil skade drywall nedenunder, hvor du bliver nødt til at sand. Være tålmodig mens stripning papiret. Læg ikke mere arbejde end nødvendigt.

At fjerne papir pasta

•Dæk telefonstik, switch åbninger og stikdåser med malertape.

•Brug varmt vand i en sprayflaske til at opsuge vægge i sektioner. Denne pasta lag skræl normalt væk i hånden. Hvis ikke, skrabe med en 4-tommer metal spartel.

•Sæt de løse stykker i trash tasker når du er færdig med hver sektion. Processen med at fjerne tapet pasta er rodet og klistret. Sørg for at dit gulv er fuldt beskyttet af gamle papirer eller arbejde tæpper.

Rengøring af papir og Indsæt rester

•Fyld en spand med koldt vand. Fyld en anden spand med varmt vand og lim-opløse løsning. Du kan bruge opvask væske, regelmæssig sæbe, eddike eller sprit som en opløsning af lim løsning erstatning. Et andet alternativ er trinatriumphosphat (TSP) fra isenkræmmer, hvis andre væsker ikke virker.

Må ikke springe rengøring denne pasta rester. Selv om dette lag af rester er næsten usynlig, hvis det ikke er fjernet, kan det ødelægge din maling job af revner, når malingen tørrer.

•Våd grillen pad med varmt vand løsning. Sagte krat en sektion af muren før du arbejder på i næste afsnit. Hvis rester er tyk, skal du muligvis bruge en spartel til at skrabe det. Vær omhyggelig med ikke at unødigt skade drywall nedenunder.

•Rinse væg med koldt vand fra den anden spand ved hjælp af arbejde klude. Gentag, indtil alle væggene er ren og glat at røre ved.

Efterbehandling jobbet

•Caulk omkring krone støbninger, kanter omkring loftet og sokler efter væggene er tørre, hvis en reparation er nødvendig.

•Køre den håndfladen over væg overflade. Sand enhver ru områder.

•Paint eller anvende nye tapet på dine vægge. Rydde op på gulvet. Kassér malertape dækker af stikkontakter og systemkortets elektriske plader og lys skifte pladerne. Endelig, sætte møblerne tilbage i rummet.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com