Hvad kan jeg gøre, hvis min Breaker Summer når min Central varme kommer?

May 20

Breakers overvåger strømmen af elektricitet i nærheden af husstanden. Forskellige breakers er tildelt forskellige værelser og bryde kredsløb i tilfælde af elektriske problemer, beskytte apparater. De fleste boligejere kender denne grundlæggende funktion af breakers, men kan være mindre sikker på hvad det betyder når deres breakers begynder at nynne, buzz eller gøre andre underlige lyde. Hvis din breaker summende når centralvarmeanlægget tændes, kan du have en elektrisk problem.

Den overloadede Breaker

En summende lyd indikerer, at din breaker oplever problemer med den nuværende, der passerer gennem det at gøre. Alt for mange krav om til vekselstrøm, bevæger sig gennem en særlig breaker, og det kan starte summende før det vender, bryde forbindelsen for at beskytte sig selv og apparaterne. En summende breaker er ved at vende, eller har en mekanisk problem, som forhindrer det i at slukke den normal måde.

Løsninger

Nogle gange kan din centralvarme ikke køre gennem en breaker, designet til at håndtere at meget af en power indlæse. Ringe til en elektriker for at se, hvis du skal udveksle dine breaker for en større eller anderledes version, der er i stand til at håndtere dit centralvarmesystem. Ligeledes, kan du fjerne nogle af de andre komponenter på din breaker til at mindske den belastning, det har at gøre med.

Forbindelsesproblemer

I andre tilfælde kan en summende breaker være et tegn på at afbryder er forkert tilsluttet. Ledninger inde i eller i nærheden af breaker kunne svigtende, skaber løbende aktuelle problemer. Dette kan også forårsage centralvarmeanlægget at pludselig stoppe med at arbejde, eller breaker til flip uventet. Når dette sker, en opfordring til en elektriker er også i orden: du skal lokalisere ledninger spørgsmål og ordne det, før det bliver en brandfare eller ruiner dine komponenter.

Kondensator og drift problemer

Undertiden nuværende overløb til en breaker kan forårsage en summende lyd, før afbryder slukker normalt, som det skal. Dette bufferoverløb kan skyldes en defekt kondensator i din varmepumpe eller en defekt jordledning i din primære ovn enhed. Undertiden breaker kan fungerer korrekt, men det pokkers ud på grund af en elektrisk problem, der kan spores tilbage til dit varmesystem og løst der af rewiring.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com