Værktøjer til at lave Mini lys

May 21

Mini lys er en Christmas tradition, om lysflade et træ eller slyngende med krans rundt en indbydende døråbning. Deres popularitet har spredt sig til bryllupsreceptioner, terrasser og selv ind i andre feriesæsoner, herunder lilla og orange mini lys til Halloween. Producenter gør indendørs og udendørs mini lys, men selv de hårdeste udendørs strand i sidste ende lider af døde pærer eller værre. Vide, hvilke værktøjer til brug ved fastsættelsen af mini lys, og nyde ferie udsmykning.

Sikringer

De fleste mini lys tråde har en sikring i stikket. Blæst sikringer i stikket forhindre den hele strand fra belysning. Producenter omfatter ofte ekstra sikringer med hver pakke med mini lys, og mange isenkræmmere bære udskiftning sikringer samt. Unplug den lyse strand og åbne panelet i plug til at bestemme den korrekte størrelse eller til at kontrollere den sikring tilstand.

Crimp-på Butt stik

Sammen med sikringer bærer de fleste isenkræmmere inline ledning stik kaldet crimp-på butt stik. Disse er små, hule cylindre af en ledende metal og dækket med isolerende plastik. Sæt de afisolerede ender af den knækkede ledning i hver ende af cylinderen, og crimp stik for at forsegle forbindelsen. Sørg for at bruge den rigtige størrelse til din lys strand.

Nynne Tracer

Døde pærer have normalt en shunt, eller en lille glødetråd, der giver mulighed for løbende at gennemføre dets circuit og forhindrer den hele strand fra at gå mørke. Dog undlader denne shunt nogle gange at arbejde som designet, hvilket gør at finde den udbrændte pære en tidskrævende opgave, der involverer fjernelse og udskiftning af hver pære. Hvis flere shunts påvirkes, er udspecificerer de mislykkede pærer endnu vanskeligere. Nynne røbestoffer test de nuværende flow i hele den lyse strand. Nogle hum røbestoffer kræver at du fjerne hver pære og placere tracer tip i soklen, men moderne design opdage levende strøm når de holdes tæt på wiren. Afhængigt af stilen af tracer viser en lys eller lyd, når den elektriske strøm er tilgængelige. Nuværende vil ikke være tilgængelige under et funktionssvigt pære, hvilket gør at finde skyldige en hurtig opgave.

Andre testere

Testere, der er i stand til at korte, høj spænding gebyrer, såsom Lightkeeper Pro, send en elektrisk stød ned linjen. Dette tvinger deaktiverede shunts til arbejde, oplyser den lyse strand og gøre døde pærer indlysende. Andre testere check for problemer med lettere sockets, og stadig andre test pærer, selv, for at pæren er i stand. Nogle fabrikanter kombinere testere med hum sporstoffer og andre værktøjer, hvilket gør en effektiv multifunktions enhed.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com