Metoder til badekar lakering

May 21

Erstatte en gamle badekar med en ny kan være en masse arbejde. Væggene skal ofte kommer for at få den gamle ud og et nyt i. Men der er en anden mulighed, der kan give dig, hvad du vil uden at rive ned vægge i dit hjem. Lakering din gamle badekar vil gøre det ser som ny og det vil spare dig penge i sidste ende. I bare én weekend og med det rette udstyr kan du få din nye balje.

Forberede badeværelset

Før lakering dit badekar, skal du købe et badekar lakering kit, en bærbar ventilationssystem og en ansigtsmaske. Disse ting kan købes på ethvert hjem forbedring butik. Når du er klar til at gøre den lakering, er der nogle mindre forberedelser, der skal tages hånd om. Først skal du rydde alle elementer fra omkring karret området. Du skal også fjerne badeforhæng eller dør, hvis du har en. Placer disse vare inde i et skab eller forfængelighed kabinet, så de ikke er ude i åbne under den lakering proces. Caulk skal fjernes fra omkring karret området. Efter caulk er fjernet og ryddet op, skal du rense din balje godt. Der bør være en balje renere inkluderet i dit badekar lakering kit. Hvis renere ikke er inkluderet, derefter bruge en vandlåsens balje renere. Tillad karret til luft tørre helt. Mens karret tørring, ønsker du at dække alt i badeværelset, der ikke kan fjernes fra værelset, som toilet, forfængelighed, vask og spejle. Du kan bruge store plastikposer eller plast, malerens for at bruge som belægninger. Du vil også dække gulve med plast. Brug afdækningstape til at sikre belægninger på plads. Du også ønsker at dække op vægge omkring badekar område, herunder badekar hane. Hvis der er et vindue i området badekar, åbner det for ventilation og derefter dække det med plast. Skive lameller i det med en kniv til at gøre det muligt for luft flow. Den eneste synlige ting venstre skal være karret selv.

Forberedelserne til lakering

Når badeværelset er alle prepped og alt er dækket, vil du sand karret med 150 sandkorn sandpapir og en palme sander. Dette vil løsne op nogen pletter (hardwater og calcium), der har akkumuleret i dit badekar. Dette vil også udjævne en ujævn steder eller chips. Vakuum overskydende støv ud af karret ved hjælp af en shop-vac. Du også ønsker at gå over karret igen med en tack klud; Dette vil afhente noget, der gik glip af shop-vac.

Den lakering

Læs alle instruktionerne fra dit badekar lakering kit, før du begynder enhver form for arbejde på din balje. Den første ting du bør instrueres i at gøre er at placere "primer neddeler" inde i karret. Følg instruktionerne om, hvordan dette gøres. Du bliver derefter bedt om at blande den "primer basen," som kan anvendes til dit badekar med en fjerdedel-tommer nap roller eller en HVLP sprøjte. Primer basen bliver nødt til at tørre, før du anvender top coat, som også skal tørre i ca. 48 timer. Når karret er helt tørret og hærdet, kan du derefter recaulk rundt i kanten af karret.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com