Hvordan du holder mit hus renere med masser af kæledyr

May 22

Hvordan du holder mit hus renere med masser af kæledyr

Det udfordrende nok til at holde et hjem rent med en pet, og at have flere kæledyr gør det tilsyneladende umulige at holde et hjem organiseret. Nøglen til at holde en ren hjem med masser af kæledyr er organisation. Alle har deres egen særegne måde at holde det hele sammen, men når du begynder at finde denne balance mellem styring af dit hjem og kæledyr, vil det være smertefrit at holde en ren hjem.

Instruktioner

•Itemize en liste over alle de rengøring produkter og udstyr, som du har brug for at rengøre dit hjem og vedligeholde du kæledyr. Ved at købe alle de varer, du har brug for på én gang, sparer du dig selv tid og energi. Bemærk de områder i hjemmet, der kræver den mest rengøring. Oprette en tidsplan, som vil tillade dig at passe hver pet på én gang.

•Medtagelse pet aktiviteter på tidsplan som fodring, vandreture og badning. Et fælles problem for ejere af flere kæledyr er, at de ikke ved, hvordan man har tendens til at hver pet i en organiseret måde. Det er nemt for dit hjem for at blive en rod, når du ofte distribuerer mad og at tage kæledyr udenfor. Holde din tidsplan indsendt et sted, der er let tilgængelig, ligesom på køleskabet. Placere kopier af tidsplanen i flere steder i hele dit hjem.

•Delegate pet ansvar til hvert medlem af din familie. Giv hver person mindst en pet hen til se. Vis alle hvor skemaer er placeret. Angive præcis hvilke opgaver du vil hvert familiemedlem til at udføre. Når du decentralisere ansvar, lette du arbejdsbyrden. Tildele en rolle til hver familiemedlem vil tillade dig at koncentrere sig om den generelle tilstand af hjemmet.

• Lad større, larmende kæledyr bor udenfor i en indhegnet i baghaven fra tid til anden. Større kæledyr, såsom stor-arten hunde, kan være en håndfuld af sig selv. Energiske dyrene gør altid messer rundt i huset, at du er nødt til at rydde op, og at have disse dyr udenfor fra gang til gang vil give dig den tid du skal holde dit hjem organiseret og til at deltage på de andre kæledyr behov.

•Når den omrejsende pets udendørs. Dette vil helt sikkert tillade dig at holde dit hus renere. Hvis der er udslip ingen mad i huset, der er en mindre rod, du nødt til at bekymre sig om. Holde sig til tidsplanen fodring og foder til kæledyr på forskellige tidspunkter.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com