Sådan foretages fejlfinding af en udendørs Motion-Sensor lys

May 22

Udendørs motion sensor lys giver forbedret sikkerhed til dit hjem, men fordi de er udsat for elementerne, der hele året, over tid de kan udvikle nogle problemer, som skal løses for at bevare deres fordele. Fejlfinding af disse enheder ikke er virkelig så vanskeligt som der er kun et lille antal potentielle problemer, der kunne være årsag til armaturet ikke at arbejde. At vide, hvilke skridt for at følge vil hjælpe dig med at komme til bunden af din lys problem i mindre end en time.

Instruktioner

Grundlæggende fejlfinding for udendørs Motion-Sensor lys

•Drej off effektafbryderen, der leverer strøm til motion sensor lys. Lade det være slukket i omkring 30 minutter og derefter tænde den. Kontrollere lys at se hvis pærer lyser. Hvis de er, vil sensoren bare brug for at blive nulstillet og lyset slå fra i et par sekunder.

Dette trin nulstiller sensoren og kan bruges til at lave enten et lys, der sidder fast i positionen on eller et lys, der ikke vil tænde på alle. Hvis reset ikke løser problemet, derefter fortsætte til næste trin.

•Udskift pærer med nyere. Dårligt vejr eller hurtige ændringer i temperatur kan forårsage pærer har en kortere levetid.

Hvis armaturet bruger glødepærer, kan de blive testet ved at prøve dem i en regelmæssig lampe socket, før du køber udskiftning pærer. Eller kig på pære for tegn på brudt filamenter til at hjælpe dig med at afgøre, om pæren er dårlig.

•Juster indstillinger på bunden af bevægelsesføleren. Nogen kan have forsøgt at ændre dem på et tidspunkt, og de skal måske omkonfigureres til dine ønskede indstillinger.

•Juster sensorens retning så det sigter i den rigtige retning. Over tid, kan vind eller faldende grene forårsage sensor til at skifte sin retningsbestemt se, så det ikke virker efter hensigten. Mens du foretager justeringer, kontrollere sensorens linse for akkumulerede snavs og rense det med en blød klud, hvis det er nødvendigt.

Avanceret fejlfinding for udendørs Motion-Sensor lys

•Drej off effektafbryderen, at beføjelser udendørs motion sensor lys.

•Fjern de skruer, der sikre lampen til boksen væg.

•Test ledninger inde med en røre spænding tester før du rører nogen af ledningerne. Tryk på knappen på testeren og røre spidsen af det til hver ledning for at sikre, at kredsløb er død. Hvis testeren bipper eller lyser, så er banen stadig levende. Prøv yderligere breakers, indtil du finder den rigtige.

•Tag bevægelsesføleren 's sorte og røde ledninger fra kredsløbet. Forbind derefter den lampen sort ledning direkte med den sorte feed ledning i boksen. Sikker forbindelse med ledning stik.

•Drej effektafbryderen tilbage på. Kontrollere armaturet om elpærer er på. Hvis de er på, derefter den bevægelsessensor er dårlig og skal udskiftes. Hvis pærer ikke er på, dobbelt-tjekke din ledninger og hvorvidt løgene er god. Hvis alle ser godt ud, og det stadig ikke virker, derefter armaturet selv er dårlige og skal udskiftes.

Tips & advarsler

  • Altid teste din tester på et kredsløb, der jo arbejder før du afprøve kredsløbet du gonna arbejde på. Dette er at sikre, at testeren fungerer korrekt.
  • Fejlfinding en kredsløb ofte betyder, at du skal teste live ledninger. Hvis du er bange eller usikker på din evne til at arbejde med live elektricitet, ring venligst en elektriker til at udføre dette job.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com