Vegetabilske fødevarer for blomstrer

May 22

Vegetabilske fødevarer for blomstrer

Alle planter kræver de nødvendige mineraler og næringsstoffer til at vokse, producere blomstrer og reproducere. Anlæg gødning er vegetabilske fødevarer, der indeholder de tre vigtigste næringsstoffer for de fleste planter: nitrogen, fosfor og kalium. Gødning indeholdende en lav kvælstof niveau og en høj fosfor niveau fremmer produktionen af blomstrer.

Afkodning gødning forholdet

Gødning er mærket af forholdet efter næringsindholdet i denne rækkefølge: nitrogen, fosfor, kalium. Gødning mærket som 1-10-5 indeholder en del kvælstof til 10 dele fosfor til fem dele kalium. Kvælstof er afgørende for løv vækst; fosfor er nødvendige for blomstring og bloom produktion; kalium styrker planten fra sygdommen.

Forskellige behov For forskellige planter

Ikke alle gødning er skabt lige. Løg kræver en jævnt fordelte ratio af gødning med et højt fosfor indhold såsom benmel eller 10-10-10 opløseligt gødning. Stauder foretrækker lys befrugtning hver sjette uge eller deromkring med en 5-10-5 forholdet.

Ved hjælp af gødning

Planter let absorbere flydende gødning, og derfor producerer blomstrer hurtigere end med de langsomme virkende granulerede goedninger. Aldrig befrugte sent i plantens bloom sæson, som brast af vækst kan afbryde plantens forberedelse til vækstdvale. For meget gødning kan brænde en plantens stængler eller rødder, så altid fugtes jorden før og efter tilsætning af gødning.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com