Hvornår skal trimme Knock Out roser i Florida

October 25

Knock Out roser er hårdføre planter, der gør det godt når der dyrkes i Florida. De producerer levende rød, pink, lilla og hvide blomstrer og har en svag duft. Disse rosenbuske vokse 3 fod høj og bred. Vi er bedst når du ønsker at plante dem i fuld sol eller let skygge. Vellykket udplantning, læg Knock Out roser i veldrænet jord. Trimme dem vil resultere i en sund plante med smukke blomster.

Florida trimning

Knock Out roser skal beskæres i de tidlige forår måneder, hvilket i Florida normalt betyder slutningen af februar og i marts. Det er også acceptabelt at trimme dem når det er nødvendigt, hele året. I Florida behøver Knock Out roser normalt ikke en fuld beskæring; men det er godt at trimme dem lejlighedsvis, så de er formet med henblik på at opfylde dine mål, der omfatter, hvordan de ser ud. Vente til efter det første år man beskære dem. De er sundere og mere hårdføre, når de har fået lov til at dyrke deres egen måde i de første 12 måneder af livet.

Hvorfor Trim

Trimning og beskæring din Florida Knock Out vil roser fremme ny vækst og forbedre formen på dit anlæg. Døde blade og grene vil ikke være et problem, når klippes væk. Disse roser er en af de nemmeste at arbejde med, da de ikke har brug for konstant opmærksomhed. Trim efter behov men kun beskære en gang hvert 2 til 3 år. Tag et godt kig på din plante at se, hvis det skal beskæring på alle, fordi Knock Out roser er nem at dyrke i Florida.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com