Caulking et Toilet hjælpe med at stabilisere det?

May 23

En vaklende toilet er ikke kun upraktisk, det kan også give farlige kloakken gasser at sive ind i dit hus. Du kan anvende caulk på bunden af et toilet til at hjælpe med at stabilisere det, men dette kan ikke gøre arbejdet helt. For vaklende toiletter skal du bruge særlige værktøjer kaldet toilet shims til at få dit toilet niveau igen.

Hvordan toiletter fungerer

Toiletter bruge vand drevet af tyngdekraften til at hjælpe flush spildevand ud af toiletkummen. Vandet er holdt på plads i toilet tank ved hjælp af en gummiprop, kaldet Stopgarnet. Trykke ned styrehåndtaget tank trækker en kæde, der løfter Stopgarnet. Som Stopgarnet rejser, giver det vand inde i tanken til at haste ud og ind i skålen. Specielt borede huller i toppen af skålen oprette en hvirvlende handling, der hjælper med at bære off spildevand.

Toilet tilslutning

Toilettet sidder over en bred affald pipe (typisk tre til fire inches) kaldet toilet eller skab flange. To bolte, slidset med de tråde, der peger opad, i flange åbning hold toilet på plads. Mellem flange og bunden af toilettet er bowl en voks ring. Denne ring er med til at forhindre vand og kloak gasser fra siver nedenunder på toilettet.

Stabilisere et Toilet

Selvom caulking rundt i bunden af et toilet kan hjælpe med at stabilisere det, er det ikke den bedste måde at gå om denne proces. For at stabilisere en vaklende toilet, bruge specialfremstillede toilet base shims. Disse små, plast stykker passer under toilettet på samme måde at træ shims anvendes til døre og vinduer. Brug et vaterpas til at kontrollere niveauet toilet som du flytter shims frem og tilbage under toilettet. Når toilettet er niveau, trim off i slutningen af shims med en hobbykniv. Stramme toilet bolte på plads for at sikre shims.

Tætningsstrimler et Toilet

Tætningsstrimler et toilet base er en af de bedste måder at hjælpe med at forhindre gasser fra siver opad. Bruge en vand og mug resistent silikone caulk, der er specielt formuleret til at arbejde i det fugtige miljø i et badeværelse. Trim off i slutningen af caulk med en 45-graders vinkel, og indsætter caulk pistol røret af caulk. Anvende caulk rundt i bunden af toilettet ved forsigtigt klemme caulk pistol. For at gøre oprydning lettere, vent indtil silikone caulk er tørre før trimning off overskydende.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com