Sådan landskab en have gratis

May 24

Sådan landskab en have gratis

En professionel landscaper kan oplade $30.000 eller mere til liggende en gård, afhængigt af størrelsen af partiet og de anvendte materialer. Men med tålmodighed og kreativitet, den motiverede gartner kan oprette en frodig oase med ringe eller ingen omkostninger. Selvfølgelig, hvad du gemmer i penge, du vil bruge i tid og arbejdskraft. Haven kan tage længere tid at udfylde og modne, så godt, fordi du vil bruge små planter eller frø. Ud over at spare penge, selv om, vil du blive en ekspert gartner og føler en følelse af tilfredshed som en belønning for din indsats.

Instruktioner

•Læs bøger fra biblioteket på landskab design, hvis du er ny til havearbejde, at lære om design og plante placering, jordforbedring, plante udvælgelse og farveskemaer. At blive uddannet forstås forskellen mellem en attraktiv, lav vedligeholdelse have og en pjusket, uorganiseret rod. Deltage i gratis workshops, der tilbydes af lokale gartnerier eller community colleges. Tale med en lokal udvidelse kontor om havearbejde betingelser i dit område og hvilke planter vil trives.

•Lay en slange på jorden for at afgrænse haven grænser. Brug blide kurver i stedet for skarpe vinkler for en tiltalende kant. Fjern eventuelle ukrudt og snavs fra haven område. Skære sod med en skovl og løft det ud af den måde, at tage så lidt af jorden med det som muligt.

•Læs lokalt ønsker annoncer eller besøge en online ønsker-annonce websted. Mange landmænd og ranchers give gødning væk gratis for den indhaling. Låne en vens lastbil og afhente 2 eller 3 masser af gødning. Opt for ko-, fåre- og alpaca gylle over hestegødning, hvis det er muligt, fordi hestegødning tendens til at indeholde flere ukrudtsfrø.

•Spread 2 - til 3-tommer lag af gylle over jorden. Grave det ind med en skovl til en dybde af 8 inches, eller indtil det under med en rototiller. Tilføje gødning til en have er en billig måde at forbedre jordstruktur og dræning samtidig tilføjer næringsstoffer. Den tid du bruger på ændring af jorden vil spare penge fremover, fordi dine planter vil vokse hurtigt og energisk.

•Vælg planter til din have. Spørg venner, hvis du kan have starter fra deres haver, når de deler planter. Ønsker annoncer kan lejlighedsvis liste gratis planter så godt. Vælg planter at rod nemt og vokse hurtigt med minimal vedligeholdelse, vand og gødning. Mange årlige og flerårige planter spredtes hurtigt, eller selv sår, udfyldning af tomme haven rum. Et par gode sorter at prøve omfatter day liljer, valmuer, salvia, Shasta daisy og Jupiters skæg.

•Mulch din have med træpleje barkflis til at holde ned ukrudt og bevare fugt. Træpleje barkflis er biprodukt af træ trimning. Grene og kviste er passeret gennem en flishugger til at oprette et træ barkflis. Denne muld er ikke screenes for kvalitet og kan indeholde store stykker af træ. Men træpleje og Fællesskaber ofte giver det væk gratis.

Tips & advarsler

  • Opbygge din have langsomt for at reducere produktionsomkostningerne. Store flerårige planter er dyre på planteskoler, men en pakke med frø koster mindre end $2,00. Plante blomsterfrø som en billig måde at fylde haven med blomster.
  • Hvis du virkelig motiveret, start blomster indendørs i en solrig vindue. De vil blomstre mere hurtigt og udfylde tomme rum endnu hurtigere.
  • Unge, nøgne rod træer er billig og vokse hurtigt. Købe disse træer fra et velrenommeret online kilde eller børnehave og holde rødderne fugtige indtil plantning tid.
  • Tale med en county udvidelse kontor om jorden i din region. Universitet udvidelse kontorer tilbyder jord test for et gebyr, men en forlængelse officer kan give dig en god idé om hvad de kan forvente med hensyn til din jord. Spørg forlængelse officer, hvis jorder i dit område er normalt basisk eller sur, som næringsstoffer typisk mangler og om jord er generelt ler eller sand. Svarene på disse spørgsmål vil oplyse hvilke typer af planter, du vælger.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com