Varme indstillinger til drivhuse

May 25

Varme indstillinger til drivhuse

Drivhuse kan bruges til at forlænge vækstsæsonen, men under kolde måneder de skal være ordentligt opvarmet for at planter til at vokse. Planter skal holdes varme og temperaturer må ikke falde til under 50 grader Fahrenheit. Mens den overordnede udformning af drivhuset giver mulighed for solens energi omdannes til varme, det er ofte ikke nok for ordentlig opvarmning og andre foranstaltninger, der skal bruges.

Solvarme

Drivhuse er konstrueret således at deres klare vægge vil tillade som meget lys ind som muligt. Dette er meget energieffektive, når udendørs temperaturer er over 40 til 50 grader Fahrenheit, men de tynde vægge ikke isolere rummet meget godt. Solvarme kan bruges til at forøge de naturlige varme fra solen og holde omkostningerne lavere. Solceller kan placeres udenfor drivhuset og hooked op til et varmeapparat for at magten det. Dette kræver hjælp fra en elektriker til at få varmeren og linjer oprettet men når denne indledende udgifter er taget sig af, solvarme er meget økonomisk.

Fossile brændstoffer

Fossile brændstoffer som kul, naturgas og propan kan bruges til at køre en ovn i et drivhus og holde temperaturen på et i nærheden af konstant niveau. Det fremmer planternes vækst og leverer dem med nok varme til at undgå frysning, især om natten. Ulempen til disse brændstoffer er de samlede omkostninger. Som tidligere nævnt, drivhus design er ikke nødvendigvis effektivt under koldt vejr og ovne kan savn at blive opstille næsten hele tiden, især i vintermånederne.

Opvarmning af vand

Ligesom i nyere boliger, der er opvarmet med strålevarme, kan drivhuse også drage fordel af denne fugtig varmekilde. Rør køres gennem gulve og derefter opvarmet vand cirkuleres gennem rørene. Dette opvarmer drivhus fra gulvet og hjælper den omgivende temperatur bo på et pålideligt kontrolniveau. Denne særlige form for varme er velegnet til områder, der ikke har natten temperaturer, der falde til under 30 grader Fahrenheit i vintermånederne.

Elvarme

Mens elektricitet omkostninger går op, er de generelt mindre end fossile brændstofpriser. Varmeapparater kan være drevet af elektricitet og nyere varmeovne, der virker på princippet om varme genstande i rummet, i stedet for luften omkring dem kan fungere effektivt. De samlede omkostninger for denne type af varmesystem er stadig ganske høj, især i koldere klimaer. Dog kan der være nogle besparelser, især hvis varmeapparater drives med pålidelige termostater og kun køre når det er nødvendigt.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com