Planter, der indeholder en naturlig kilde af cyanid

May 26

Planter, der indeholder en naturlig kilde af cyanid

Cyanid er et kemikalie, der kan forekomme som en gas eller en solid. Det er giftige, når indtages eller indåndes og kan være til stede i luften, vandet og jorden. Cyanid bruges i visse produktionsprocesser, og det kan bruges som pesticid. Cyanid kan danne naturligt eller det kan være et biprodukt af industrielle aktiviteter. Nogle planter indeholder en form for cyanid som en sukker; madlavning eller anden forarbejdning af disse planter bryder ned af cyanid til en ikke-dødelige form.

Lima bønner

Lima bønner er opkaldt efter hovedstaden i Peru, hvor bønne stammer fra. Disse bønner er også kendt som smør eller Tchad bønner i nogle områder af USA. Du kan finde limabønner i tre størrelser: dværg, små eller store. Hver bønne har en lidt anden smag på grund af forskelle i stivelsesindholdet af. USA 's regering begrænser lima bønner afgrøder til kun sorter, der indeholder lavere mængder af cyanid sukkerarter. Andre lande begrænser ikke deres afgrøder, så lima bønner dyrket i andre lande kan have så meget som 30 gange mere cyanid sukkerarter.

Soja

Sojabønner anses en komplet protein, fordi de indeholder alle de essentielle aminosyrer. Du kan finde soja i tofu, sojamælk og modermælkserstatning, bare for at nævne et par produkter. Isoflavoner i soja menes at hjælpe med at forhindre knogleskørhed, hjerte-kar-sygdomme og kræft. Agenturer og regeringen grupper fører langsigtede undersøgelser at afgøre, om soja kan faktisk lever op til disse krav. Soja indeholder en lille mængde af cyanid sukker, som er ødelagt som soja er behandlet for fødevarer.

Maniok

Cassava er en rod plante, der vokser først og fremmest i tropiske klimaer. I disse områder er kassava root en basisfødevarer vare meget ligesom kartofler er i USA. Cassava er en kilde til tapioka, som kan anvendes som et fortykningsmiddel i fødevarer eller som ingrediens i budding og andre fødevarer. Mens cyanid findes i rå kassava root, færdige behandling, det hjælper med at ødelægge cyanid, så det ikke er fundet i produkter.

Spinat

Spinat er en mørke grønne, bladgrøntsager grøntsag, der kan spises rå eller kogt. Mens spinat indeholder små mængder af naturligt forekommende cyanid, beløbene er ikke stor nok til at være skadelige. Spinat er en glimrende kilde til C-vitamin, a-vitamin og folinsyre. Ligesom andre mørke grønne, grønne grøntsager har spinat få kalorier og mange sundhedsmæssige fordele.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com