Sådan fjerne ridser fra glasfiber

May 26

Sådan fjerne ridser fra glasfiber

Nøglen til at fjerne ridser fra Glasfiber er at vide, om projektet er en du kan med held bekæmpe dig selv. Mens det er prisværdigt at nærme sig små reparationer i dit badekar eller bruser med begejstring, det også betaler sig at være længe på realisme. Sådan er den balance, du bør sigte efter, når du vurderer ridset glasfiber. To lav-risiko hårfjerning metoder vil give dig en god start.

Instruktioner

•Rengør glasfiber med sæbevand og en svamp således at du kan få et godt kig på bunden. Dybde – ikke længde – vil give en god idé at arbejde videre. Hvis bunden er en lavvandet overflade ridser, bør du kunne fjerne det selv. En dybere bunden – eller der at du kan nemt kile en negl ind – måske kræver ekspertise af en glasfiber lakreparationer.

•DIP en klud i en krukke med vaseline og gnid bunden i en cirkulær bevægelse. Forvent at gentage ansøgningen mange gange, før du kan se en mærkbar forskel i udseendet af bunden.

•Applicer en lille mængde af polering sammensatte til en blød klud, hvis Vaselin undlader at fjerne bunden. Gnid sammensat i bunden i en cirkulær bevægelse. Gnide din finger over bunden at evaluere dine fremskridt. Gentag denne proces flere gange, eller indtil bunden forsvinder.

•Aftør væk sammensat med en klud. Anvende en frakke af glasfiber voks til overfladen, medmindre placeringen ville bringe personlige sikkerhed, såsom i området stående i en glasfiber brusebad. Følg anvisningerne på voks til at forsegle reparation korrekt.

Tips & advarsler

  • Mere aggressiv bunden fjernelse metoder omfatter slibning, anvende en epoxy harpiks lappe sammensatte, slibning igen og derefter anvende emalje, som skal være professionelt farve-matchede lest det skiller sig ud mere end bunden. Medmindre du har erfaring med denne type arbejde, er det bedst at overlade til uddannede fagfolk.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com