Naturlige måder at rense granit

May 28

Granit er et dyrt sten, der skal rengøres omhyggeligt. Mens der er flere detail rengøring produkter, som hævder at rengøre granit effektivt, kan disse elementer være dyrt og ud af vores prisklasse. I stedet overveje at gøre dine egne granit renere fra naturlige elementer, der vil rense effektivt, uden at sprænge budgettet.

Bagepulver

Bagepulver er et naturligt element, der arbejder for at rense og deodorize granit uden at forårsage skade. For at gøre en spray-on løsning, bland to kopper vand og halv kop bagepulver i en sprayflaske. Sprøjte på bordplader, og tørres af med en svamp eller klud. Til granitgulve, bland en gallon af vand og en kop bagepulver i en spand, og rengør som du normalt ville.

Bagepulver fungerer også perfekt som en naturlig plet fjernelse produkt til granit overflader. Når en plet opstår, gør en bagning soda indsætte ved at hælde bagepulver i en skål, og omrøring i vandet, indtil en tyk pasta har dannet. Anvende en tyk frakke af pastaen over pletten og lad sidde indtil tør (det kan tage natten over). Derefter tørres af med en fugtig klud, og bagepulver burde have fjernet pletten samt enhver lugt tilknyttet. Gentag som nødvendigt for sæt pletter.

Sprit

Sprit også virker til rene granitgulve og bordplader uden at forårsage skader på granit finish. Bordplader, bland en løsning af to kopper vand og to kopper sprit i en sprayflaske. Sprøjte på bordplader, og tørres af med en blød klud eller svamp. Til gulve, bland en gallon af varmt vand og to kopper sprit i en spand, så mop gulvet, som du normalt ville. Lad luft tørre, og din granit rengøres nemt og forlade bag en stribe-fri finish.

Brintoverilte

Hydrogenperoxid (tilgængelig på ethvert apotek) virker også effektivt for at rengøre granit overflader. Når rengøring bordplader, bland en opløsning af en del vand og en del peroxid i en sprayflaske. Sprøjte på granit, og tørres af med en klud. Til granitgulve, bland en gallon af vand og to kopper af hydrogenperoxid i en spand. Derefter, ren som sædvanlig med en moppe eller svamp.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com