Er bambus træ eller græs?

November 6

Er bambus træ eller græs?

Varierer i højden fra dværg planter af 1 fod til massive timbers strække 100 fødder i luften, fungerer bambus som en fødekilde for både mennesker og dyr og som en konstruktion og dekorative materiale.

Identifikation

Bambus er ikke et træ--det er medlem af græsfamilien. "De kan skelnes fra andre græsser på deres woody stilke, forgrenet vækst og ofte store størrelse," rapporter Clemson University andelsselskab Extension Service. Bambus vokser ofte højere end mange træer, undertiden strække så høj som 70 fødder.

Geografi

Bambus, videnskabeligt benævnt Bambusa Schreb, er en slægt i græs-familien (Poaceae). US Department of Agriculture rapporterer, at bambus vokser vildt i Florida, South Carolina og Hawaii, ud over de amerikanske territorier af Puerto Rico og de amerikanske jomfruøer. Tretten arter af bambus vides at findes i disse områder.

Græs kontrol

Bambus er meget invasiv, vokser i et hastigt tempo--både opad og udad-- og spredes hurtigt over land. Fordi bambus er en græs, det tolererer lejlighedsvis klipning, men grundejere forsøger at genvinde kontrollen over hærgende bambus kan ofte administrere græs med hyppige stiklinger.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com