Om afløbsrens

May 30

Om afløbsrens

Afløbsrens indeholder ofte skrappe kemikalier, men der er en række af "grønne" løsninger, der bruger naturlige produkter uden nogen af de økologisk uvenlig stoffer fundet i kommercielle afløbsrens.

Typer

Fylde vasken, karbad eller anden beholder med varmt vand og gør det muligt at dræne naturligt, er den nemmeste og simpleste afløbsrens og tilstoppe forebyggende foranstaltning. Det varme vand løber gennem rørene hjælper til at skylle de fleste af slim, klister og bakterier gennem rørene til at forlade dem tom og klar. Følg den første skylning med en løbende strøm af varmt vand i cirka 2 minutter.

Typer

Bagepulver er en naturlig og effektiv rengøring produkt, og har længe været anvendt som et middel til at fjerne afløb lugt og blokeringer. Hæld 1 kop bagepulver ned i afløbet, efterfulgt af 1 kop varm eddike, opvarmet i mikroovn eller i en gryde på komfuret. Lad bagepulver og eddike blanding arbejde sig vej gennem afløbet i 5 minutter, og når tiden er gået, skylle afløb med 2 qt. af varmt vand. Denne proces kan være sikkert gentages flere gange i træk.

Typer

En overnatning rensning af afløb processen omfatter hælde 1 kop bagepulver ned i afløbet, efterfulgt af 1/2 kop salt. Tillad det at sidde i afløbet natten over. Den følgende morgen, skylle afløb med 2 kopper kogende vand.

Typer

En mini hånd "slange" er en anden type af drain renere. Holder 4-tommer håndtaget, indsætte 26-tommer "slange" i afløbet til at fjerne eventuelle blokeringer. Denne VVS værktøj hjælper med at opretholde ren afløb og fremmer overordnede vedligeholdelse når de anvendes på en rettidig tidsplan.

Typer

Svovlsyre er en anden mulighed for at opretholde ren afløb. Før du bruger svovlsyre, skal afløb rengøres med almindeligt varmt vand for at fjerne eventuelle kemiske rester fra tidligere rengøring. Ved hjælp af dette kemikalie som en drain renere kræver passende beskyttelsesudstyr samt en viden om kemiske og hvordan det reagerer på visse afløb. Fordi det er en stærk syre, tilrådes ekstrem forsigtighed ved brug af det, især når du blander dette kemikalie med nogen andre kemikalier.

Typer

Kommercielle afløbsrens er tilgængelige på de fleste isenkræmmere og hjem nytte levering Centre. Disse rengøringsmidler kommer i varierende grad af koncentration. Når du bruger dem, skal producentens anvisninger følges på alle tidspunkter.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com