Hvordan man kan skære fleksible PVC til spabade

June 1

Hvordan man kan skære fleksible PVC til spabade

Fleksibel PVC slange er ikke helt så stærk som sin mere stive fætter, men det har fordelen, at evnen til at være indpakket eller bøjet i måder almindelige PVC ikke. Dette er især praktisk i de små rum med spabad, som almindelige PVC ville være alt for besværlig at bruge i de fleste tilfælde. Fordi den fleksible slanger er hovedsagelig kun PVC rør med nogle bøjning til det, arbejde de metoder, der anvendes til at skære gennem almindelige PVC rør lige så godt for den fleksible sort.

Instruktioner

•Indstil hvor meget fleksible PVC rør du skal bruge. En hurtig og enkel måde at gøre dette er at wrap PVC rør rundt fra forbindelsespunkt til forbindelsespunkt og derefter markere på røret hvor den vil passe på hvert punkt. Tilføje et par inches til begge ender bare for at sikre du ikke skære det for kort. Du kan altid trim overskydende længde senere.

•Sæt rør i kæberne af rørskærer-- eller sikre røret ned i en skruestik, hvis du bruger en nedstryger.

•Klippe gennem røret. Hvis du bruger en rørskærer, simpelt hen presse kæberne lukket. Hvis du bruger en nedstryger, så hele vejen gennem røret og ikke forsøge at afbryde røret, før saven er gået lige igennem.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com