Sådan bruges Multipurpose hegn tænger

September 13

Sådan bruges Multipurpose hegn tænger

Hegn tænger virkelig er en multipurpose værktøj. Med en enkelt hegn Tang kan du skære wire, trække søm og hæfteklammer, hammer og meget mere. Hegn tænger er kendt som en af de mest nyttige værktøjer du kan eje, især hvis du gør en masse arbejde på en gård. Dette værktøj er også billig, koste dig så lidt som $13 i 2011. Afhængigt af hvordan du bruger dem, kan hegn tænger vare dig en hel del år.

Instruktioner

•Klippe hegn wire eller søm ved at placere wire eller søm du ønsker at skære i de små åbninger mellem de to hoveder. Klemme håndtaget for at skære igennem ledningen eller negle.

•Tag et søm eller korte ved at placere den spidse hoved hegn tænger nedenunder korte eller hovedet på sømmet. Holde de to håndtag af tang sammen. Trække hegn tænger tilbage og ned til fjern søm eller hæftning.

•Hammer et søm eller korte ved hjælp af siden af den flade hoved på hegn tænger. Holde i håndtaget af hegn tænger sammen og slå hovedet af neglen eller overfladen af korte med fladt hoved.

•Bend hegn wire ved at placere wire i en af fordybningerne på begge sider af hegn tænger. Hold håndtagene hegn Tang sammen og twist tænger til at bøje wiren.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com