Ved hjælp af OxiClean når damp rengøring tæpper

June 3

Hvad er OxiClean?

OxiClean er varemærket for en pulveriseret plet fjernelse af renere. Højtryksrenseren indeholder natrium percarbonate, soda ash og rengøringsmidler. Fordi det ikke indeholder klor blegemiddel, er det udråbt som værende sikkert for en bredere vifte af materialer og overflader end traditionel rengøringsmidler. Det er fint at bruge på fleste tæppebelagte overflader, men bør afprøves i en inconspicuous område, før det anvendes til et bredt område af tæpperne.

Før behandling med OxiClean

For at starte, før behandle de farvede område med OxiClean. Bland 1 ounce af OxiClean med 16 ounce af vand og sprøjte løsningen på de farvede område. Tillade løsning til lægges i blød i ca fem minutter og derefter duppes område med et vådt håndklæde. DUP igen med et tørt håndklæde til at fjerne overskydende fugt. Hvis pletten synes at være falmet, behandle område med steam tæppe renere som sædvanlig. Tilføj ikke nogen OxiClean til carpet cleaner, som det ikke bør være nødvendigt at fjerne pletten.

Ved hjælp af OxiClean i en damp renere

Være meget forsigtig, når du bruger OxiClean i en damp renere. Selv om produktet indeholder ingen specifikke anvisninger til brug i en damp renere, det bør være helt fint, fordi det ikke indeholder blegemiddel. Tilføj en lille skovl (om en ounce) af OxiClean til varmt vand rum af damp renere og rør for at kombinere. Rense tæppet som sædvanlig. Sørg for at rense varmt vand rum bagefter for at sikre alle spor af OxiClean er fjernet. Fyld damp renere med kun varmt vand og køre det over på plads igen hvis løsningen synes at efterlade en film.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com