Sådan fjernes en nøglefri Chuck fra en Akku boremaskine

June 4

En del af en Akku boremaskine, der kan bære ud efter en en masse brug er den nøglefri chuck. Chuck er den rund brik på slutningen af øvelsen, der holder bits på plads. Det er ikke svært at fjerne de eksisterende chuck, men hvis det ikke sker korrekt du kan beskadige både chuck og boret. Når du har fjernet chuck, kan du tage det med dig at shoppe for en udskiftning.

Instruktioner

•Fjern batteriet pack fra den Akku boremaskine. Tryk på udløserknappen (som normalt er placeret i nærheden af batterierne) og trække pakningen ud af holderen. Afsat batteripakken.

•Åbn jaws inde i slutningen af chuck så vidt muligt. Tryk på ned knappen spindel-lås på kroppen af den Akku boremaskine. Slå chuck med anden hånden i retningen mod uret.

•Løsn skruen inde chuck. Du vil typisk se enten en Phillips eller en flathead skrue holder chuck på plads. Skruen har en omvendt tråd, så du bliver nødt til at slå det til højre for at løsne det. Indsæt spidsen af en skruetrækker i chuck og fjern skruen. Sætte skruen på et sikkert sted, så det ikke bliver tabt.

•Sæt kroppen af Akku boret ind i en skruestik, så du kan få adgang til chuck.

•Sæt den korte ende af en unbrakonøgle til chuck så den lange ende er mod dig. Tryk på knappen spindel-lås ned og slå chuck indtil kæberne bare passer omkring slutningen af skruenøglen. Holde skruenøglen på plads, mens du fortsætter med at slå spindel for at lukke kæberne sikkert omkring den.

•Anvend en gummihammer til at trykke den lange ende af Allen skruenøgle. Du skal slå til Akku boremaskine chuck mod uret. Fortsætte med at slå skruenøgle med din hånd til at løsne chuck, indtil du kan fjerne det fra boret.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com