Lima bønne sorter

June 4

Lima bønner er en varme-sæson afgrøde, der kan plantes i både foråret og falder i mange dele af USA, ifølge Louisiana State University landbrug Center. De får deres navn fra hovedstaden i Peru. I USA er de dog undertiden også kaldet smør bønner. Limabønner kommer i bush og pole sorter; generelt producere pole sorter mere bønner per kvadratfod end busk sorter.

Henderson Bush

Denne lima-bønne producerer meget tidligt i sæsonen. Sixty-fem dage efter plantning frø, kan gartnere forvente den første høje højtydende afgrøde. Den resulterende bean er smøragtig og glat. En moden bush vokser til omkring 16 inches i højden og omkring 12 inches lang. Henderson Bush vokser i USDA havearbejde zoner 3 til 10.

Fordhook 242

Dette er en mid sæson lima bønner, der er frodig undtagen i perioder med høj varme og tørke, ifølge Louisiana State University landbrug Center. Denne Busk er klar til høst omkring 75 dage efter plantning. Fordhook 242 vokser omkring 20 inches høj og 24 inches tværs. Forvent buttet bælg med omkring tre bønner. Fordhook 242 er fremragende til konservering eller frysning, og vokser i USDA havearbejde zoner 3 til 10.

Eastland

University of Delaware kooperative udvidelse lister Eastland som en af de mere pålidelig sorter af lima bønner. Producerer tunge udbytter, er denne bush bean klar til sin første høst i 82 dage. Bønnerne er velformet og velsmagende, og planten er kraftig og modstandsdygtige over for dunede meldug. Eastland vokser op til 4 fod høj og vokser i USDA havearbejde zoner 3 til 10.

Jackson Wonder

Denne plettet lima-bønne er især populære i de sydlige dele af USA, ifølge University of Delaware kooperative forlængelse. Denne arvestykke sort stammer på Thomas Jackson gård i 1880-erne. Denne vining planten vokser til omkring 6 fod høje. Jackson undren gør godt, selv under varme forhold og betragtes som et godt valg for at spise friske eller til tørring. Bønne kan plukkes inden for 70 dage. Jackson Wonder vokser i USDA havearbejde zoner 3 til 10.

Kongen af haven

Denne midt - til-eftersæson lima bean har store frø. Det er klar til sin første høst i 88 dage og er en energisk og yderst produktiv fabrik. Det vinstokke op til 10 fod høje men ikke kræver opbinding. Bælgene er de største lima bælg rådighed og det vil fortsætte bærende indtil den første frost. Kongen af haven vokser i USDA havearbejde zoner 3 til 10.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com