Hvordan man dyrker roer med Hydroponics

June 5

Hvordan man dyrker roer med Hydroponics

Vokser med hydroponics giver dig kontrol over den voksende miljø. Du behøver ikke at beskæftige sig med jord-bårne skadedyr og sygdomme. Afgrøder, der dyrkes hydroponically også tendens til at vokse hurtigere end de dyrkes i jord, da de ikke behøver at forbruge energi opsøger næringsstoffer. Når de vokser rodfrugter som roer, det er vigtigt, at planterne er i en dyb beholder nok til, at rødderne til fuldt ud at udvikle. En simpel Ebbe og flow system kan give både dybde, majroer har brug for og næringsstoffer til at hjælpe dem med at vokse.

Instruktioner

•Indstil plante bakke på en solrig beliggenhed på en hylde eller tabel, som er mindst 2 fod høje. Fylde bakken med perlite, det medium, der vil støtte din majroer, som de vokser.

• Tilslut slangen til spidsende på bakken plante. Dette vil tillade naeringsoploesningen til afløb fra skuffen tilbage i reservoiret.

•Sæt bin for naeringsoploesningen på jorden eller på en lav hylde. Placeringen skal være under niveauet for bakken plante så at tyngdekraften kan trække naeringsoploesningen fra skuffen tilbage i bin, der tjener som næringsstof reservoiret. Placeringen skal holde nok næringsstof løsning at fylde bakken plante til inden for en tomme af toppen, med nogle væske tilbage i reserve i bin.

•Sæt en anden længde af slange til forretningen på den dykpumpe. Denne slange vil bringe naeringsoploesningen fra reservoiret i vegetabilske skuffen. Sæt pumpen i skraldespanden, og bringe slangen over siden af bakken plante så naeringsoploesningen vil flyde ind i skuffen, når pumpen er tændt. Klip slangen på plads.

•Fyld reservoir med næringsstof løsning, tilgængelig fra enhver hydroponics leverandør. Placere slangen fra planten bakke spidsende i bin, så væsken vil flyde tilbage i reservoiret som plante bakke afløb.

•Plug i pumpen, og hvor længe det tager for at fylde bakken plante. Indstil den digitale timer at køre for at længden af tid tre gange om dagen. Hvis din klima er meget tørre, sætte pumpen til at køre fire gange om dagen.

•Spread majroe frø i perlit og næppe dække dem. Sæt pumpen i timer og timer til en stikkontakt til at afslutte Systemopsætning. Høst af majroer, når de er den størrelse, du ønsker, normalt inden for seks til otte uger.

Tips & advarsler

  • Kassér og erstatte naeringsoploesningen hver to uger for at sikre dine planter har alle de næringsstoffer de har brug for, da planterne vil nedbryder løsningen, som de vokser.
  • Følg producentens Sikkerhedsanvisninger for den dykpumpe. Undgå at lade vandet få timer eller elektriske forbindelser, på grund af risikoen for brand og stød når vand og elektricitet kombinerer.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com