Remote hjem temperatur overvågning enheder

June 6

Remote hjem temperatur overvågning enheder

Et hjem temperatur overvågning enheden giver mulighed for boligejere til at opretholde komfortabel og sikker temperaturer i hele fire årstider. Enheden eliminerer bekymringer for ubesatte boliger, som kan opleve kolde temperaturer, der fryser rør. Det overvåger også varme niveauer i et hjem for at beskytte beboerne mod høje temperaturer. Desuden ønskede hjem temperatur overvågningssystemer hjælpe skære ned på omkostningerne for at køre varme og klimaanlægget enheder i hjemmet ved at aktivere boligejere til at styre og opretholde temperaturniveauer.

Hjemmeværnet

Hjemmeværnet er en hjem temperaturovervågning system, der advarer husejere, når hjemmets temperatur falder til usikre niveauer. Udviklet af temperatur Guard Microtechnologies, systemfunktioner et genopladeligt backup batteri og rapporter detaljerede oplysninger af temperaturen ændres sammen med varigheden af hver enkelt ændring. Hjemmeværnet fortsætter med at fungere uden strøm og kræver en analog telefonlinje. (Se Reference 1)

Grundlæggende FreezeAlarm og HeatAlarm

Grundlæggende FreezeAlarm og HeatAlarm blev udviklet af adgangskontrol løsninger. De er hjem temperatur overvågning enheder, at ringe til en udpeget telefonnummer til at advare boligejere af temperaturændringer. FreezeAlarm indberetninger boligejere af temperatur falder, starter ved 45° F (7° C). HeatAlarm advarer boligejere af stigninger i temperaturer start på 85° F (34° C). (Se referencer 2 og 3)

Hjem Saver

Q Systems Engineering udviklet hjem pauseskærm for at give husejere evnen til at overvåge og fjernstyre hjem temperaturer og aktivitet. Hjem Saver giver mulighed for boligejere til at blive underrettet om eventuelle ændringer i hjemmet fra enhver telefon. Brugere kan også opgradere systemet til at overvåge området strømudfald, oversvømmelser og fugtighed. Hjem Saver viser alert oplysninger som CallerID udlæsning. (Se Reference 4)

PhoneOut fryse skærm

PhoneOut fryser skærmen blev udviklet af Reliance kontrol. Enheden er sluttet til en 120-volt stikkontakt og indberetninger boligejere når temperaturen falder til under 42° F ved at ringe op til fem individuelle telefonnumre. Enheden skal være tilsluttet en touch-tone telefonlinje og er aktiveret med et batteribackup i tilfælde af strømudfald. (Se Reference 5)

Fryse Alarm Dialer

Beskyttede boliger udviklet fryse Alarm Dialer for at aktivere boligejere kontaktes automatisk med hjemmets temperatur falder under 45° F. Systemet fortsætter med at gøre alarm opkald, indtil det er anerkendt og fungerer under strømafbrydelser. Fryse Alarm Dialer advarer husejere, når enheden har brug for en udskiftning af batteri og ikke forstyrrer Telefonsvarerservice. (Se referencer 6 og 7)


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com