Min peberfrugt voksende, men hvorfor har de lille klokke peber hvid Blooms?

January 3

Min peberfrugt voksende, men hvorfor har de lille klokke peber hvid Blooms?

Peberfrugt lover en sød og lækker høst efter omsorgsfuldt til vækstbetingelser. De små hvide blomster fastgjort til enden af lille peberfrugt er simpelthen en forløber for frugt og vil i sidste ende falde ud, som de vokser. Med et par tricks oppe i ærmet, kan du øge produktionen af blomst og frugt og få det meste ud af din peberfrugt høst.

Såning

Peberfrugt kan ikke være så krydret som andre peber sorter, men de stadig elsker varme. Varm jord mellem 80 og 85 grader Fahrenheit er ideel til spiring og fremmer hurtig etablering. Hvis starter indendørs, hjælper en sætteplante heat mat, flytte ting frem. Fjerne tidlige blomster for at sikre, at anlægget bliver veletableret, før det bruger for meget energi på frugtproduktion. Sted i haven når jordtemperaturer er mindst 60 F natten.

Voksende

Hvis du vælger planter fra en børnehave, undgå umodne planter med blomster eller frugt og i stedet vælge enkeltpersoner med tre til fem sæt af løvblade. Unge peber planter kan have svært ved at producere kvalitet frugt, hvis de ikke er etableret først. Jorden skal være godt dræning og beriget med fosfor og calcium, men gå let på kvælstof for disse afgrøder. Plante omkring 12 inches fra hinanden afhængigt af størrelsen af anlægget, men husk, at peber planter vokse godt tæt sammen.

Frugtproduktion

Undgå kulde og tør jord at sikre kvalitet frugtproduktion. Peberfrugt frugter vokser fra de små hvide blomster, der vises på anlægget. Som frugt sæt og modnes, kan blomstre holde på slutningen af peber, overfor stilken, indtil det vokser større og kronblade i sidste ende glide af. Være blid i håndterer disse tidlige blomster, som de kan nemt falde af anlægget og reducere din høst. Peberfrugt planter producere ofte seks til otte eller flere frugter pr. plante.

Øge frugtproduktion

Der er en lille hemmelighed om voksende peberfrugt, at kun nogle gartnere ved. Selv om planterne elsker varmen, de nyder godt af en tidlig cold stød lige efter spiring, hjælper øge produktionen af frugt og blomster. Start frø indendørs og flytte til små gryder, når første sande løv vises. Derefter, lavere dagtimerne jordbundens temperatur til 70 F. Når det tredje sæt af bladene vises, sænke temperaturen til 55 F for fire uger, og derefter placere i 70 F temperaturer igen før klar til at placere i haven.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com