Hvordan man dyrker roer i lejligheder

June 7

Hvordan man dyrker roer i lejligheder

Rødbeder er relativt frost-hardy grøntsager, hvilket betyder at du kan plante dem i udendørs haven langt tidligere i år end mange andre grøntsager, der ikke kan stå koldt vejr. Selv så mange gartnere vælger at starte disse planter indendørs for en konsekvent og tidlig afgrøde, eller selv at dyrke dem indendørs året rundt. Voksende flats giver ikke plads nok til roer til at nå fuld størrelse, men de er en fantastisk måde at starte sukkerroer frø i et sundt og varmt miljø at sikre sunde og hurtige spiring for frø.

Instruktioner

•Fyld frø lejligheder med god dræning jord blanding købt fra en planteskole eller garden center. Dette er bedre end at bruge jord fra haven, som kan havnen bakterier, svamp eller sygdom.

•Moisten jord i den voksende flats med varmt vand indtil jorden er grundigt fugtig, men ikke gennemblødt. Sukkerroer frø, (der er faktisk en lille gruppe af frø) 1/2 tommer dybt i fladt, mindst 1 tommer fra hinanden, og dække dem med den fugtige jord.

•Opbevar flats i et område af dit hjem med en dagtimerne temperatur omkring 70 grader Fahrenheit, og en nighttime temperatur omkring 60 grader Fahrenheit. Lejlighederne bør modtage seks til otte timer af direkte sollys dagligt. Hvis det er nødvendigt, kan du supplere dette lys med fluorescerende vokse lyser placeret 6 inches over lejlighederne.

•Sørg for at beskytte jordbunden konsekvent fugtig men ikke gennemblødt mens frøene spire. Roer er klar til omplantning til større voksende containere eller til haven, så snart de er 6 til 10 inches høj.

Tips & advarsler

  • Hvis du påtænker at omplante dine roer udendørs, starte dem seks uger før den sidste frost for dit område. Du kan omplante dem ind i din have 30 dage inden den endelige forudsagte frost.
  • Når du transplantation dine roer, udendørs eller i større beholdere, tynde dem ud, så at kun de sundeste eller største et eller to stilke gå til deres nye hjem. Fjerne andre stilke. Dette vil give planter til at fokusere på kun de bedste roer.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com