Teknikker til at skjule mangler på vægge

June 8

Teknikker til at skjule mangler på vægge

Væg pletter er ofte ikke skadelige nok til at reparere med gips og en helt ny maling job. De kan dog stadig væsentligt forringer udseendet af rummet. Selv hvis du ikke sørge for at bryde banken med en reparation, er der simple teknikker til at støtte dig i at skjule fejl på væggene i dit hjem.

Maleri

Nogle gange kan du skjule en fejl, uanset om det er en bule eller dårligt udført drywall, af malerarbejde uden at skulle rode med drywall, slibning og priming. Tekstureret maling er en glimrende måde at skjule fejl og mangler, som er mørk maling. Sidstnævnte afspejler mindre lys, hvorved skjuler skønhedsfejl. Faux maleri er også nyttig, som mangler kan være skjult i et mønster. Sponging er en metode til at mønstre hvor du bruger en svamp eller have klud til dab en lysere farve over en mørkere.

Finish

Finish af din maling gør en stor forskel i, hvor synlig mindre skønhedsfejl er. Blank eller satin finish er langt mindre tilgivende, på grund af mængden af lys, de afspejler. Dette faktisk har den modsatte effekt af fremhævning og bringe dem, der mangler. Gå med en flad finish til effektivt skjule mangelfuld vægge.

Tapetsering

Tekstureret tapet er en anden effektiv måde at dække over de mangelfulde vægge. Tekstur i papiret distraherer og camouflerer ujævn eller bølget gipsvæg. Enhver tapet, er uanset om det er tekstureret eller ej, god til at skjule ridser, mærker og huljern.

Cover-ups

En hurtig løsning til at skjule mangler er bare, at---skjule dem. Afhængigt af hvor på væggen problemet ligger, kan du bruge alle slags varer for at skjule den. Strategisk placere et stykke af møbler eller en plante foran problemet. Hænge et billede eller et spejl over område for at skjule fejl højere op på væggen. Et vilkårligt antal af disse udsmykning teknikker kan tage din væg skamplet ud af søgelyset og placere det på lavt blus.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com