Sådan foretages fejlfinding af en Ridgid 10 bærbare tabel Saw

June 8

Ridgid 10-tommer bærbare bordrundsav er produceret af firmaet Ridgid værktøj, som blev grundlagt i 1927 og har en produktserie, der også omfatter øvelser, luft værktøjer og udstyr til rensning af afløb. En tabel saw er et værdifuldt værktøj, når du skal skære større stykker træ med præcision. I modsætning til andre typer af Save bordrundsav forbliver stationær; du flytter arbejdet gennem saven. Hvis der opstår mindre problemer med din Ridgid bordrundsav, prøve nogle grundlæggende fejlfinding retsmidler før du ringer til tjenesten.

Instruktioner

•Udskift savklinge med en ny én, hvis du bemærker overdreven vibrationer fra saw mens du arbejder.

•Få en gum-fjernelse løsning og anvende det til tråde sænkebar hånd hjulet, hvis det er svært at slå. Savsmuld får undertiden fast i trådene.

•Når dit arbejde gennem tabellen så mere langsomt hvis det overophedes under brug. Feje eller støvsuge væk enhver savsmuld, der har akkumuleret omkring motor eller saw bladet.

•Tag nogle værktøjer eller apparater så kredsløbet ikke er overbelastet, hvis saven ikke er at nå fuld magt. Ændre sikringen af reset afbryderknappen, hvis du tror der er problemet.

•Kontrollér spænding med en bærbar spænding tester eller telefon dit elselskab til at komme og prøve det for at sikre saven er inden for de rette grænser hvis motoren løbende starter langsomt eller har problemer med at nå fuld hastighed.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com