Sådan vedhæfte romerske Blinds

November 22

Foldegardiner er en stil af vinduesgardin, der typisk passer inde i kabinettet fra en vinduesramme. Blinde trækker op ved hjælp af en ledning, der er svøbt omkring en spiken monteret på siden af vinduet. Foldegardiner, er ofte formel, med enkle læg, som har et skræddersyet udseende. Men disse blinds faktisk kommer i mange forskellige stilarter. Nogle favoritter er vandfald stil, afslappet romerske og østrigske. Uanset hvad de ser ud fra forsiden, de lægger og fungere som romerske blinds.

Instruktioner

•Unwrap din romerske nuancer. Ofte de leveres i en lang kasse og inde i kassen skyggen er pakket ind i bobleplast. Vær forsigtig åbning af emballager, som du ikke vil ved et uheld skåret alle ledninger. Sted din Roman skygge ansigt op på dit arbejdsbord og sørg for, at stoffet er i god form. Vend din skygge og finde bunden af skyggen.

•Look for en dyvel, der er blevet indsat i stoffet forneden. Denne dyvel anvendes til at vægte den nederste kant af blind og at opretholde den vandrette look. Den øverste stof kant af blinde skal monteres til en træ batten, som måske er 1 af 3 inches af bredden af dit vindue. Mange foldegardiner tillægger nu lægte med hook og loop tape.

•Find bunden mest sløjfer eller slots. Disse vil blive placeret på hvert ribben (dyvel). Din blinde skal have en snor knuder i tre eller flere jævnt fordelte placeringer i bredden af blinde. Hver ledning skal tråd opad gennem løkke eller slot lodret over det til toppen af blinde. Ledningen skal derefter tråden gennem en skrue-øje monteret på bunden af lægte. Hvis dine ledninger ikke er gevind skal du tråd dem nu.

•Thread hver ledning gennem sin skrue-øje monteret på den nederste side af lægte. Der vil være en ekstra skrue-eye langt til den ene side. Hver ledning skal gå gennem alle skrue-øjnene bevæger sig mod den ekstra skrue-øje. Hver ledning skal gå gennem den ekstra skrue øje for. Dette vil bringe alle dine ledninger til den ene side, så de kan trækkes sammen.

•Monter din lægte til undersiden toppen af dit vindue beklædning. Brug lange træskruer (de er normalt forsynet med monteringsdele) og skrue gennem lægte i vindue indramning. Samle dine ledninger jævnt med blinde helt ned. Vedhæfte en ledning reduktionsgear omkring 8 til 10 inches ned fra den ekstra skrue-øje. En ledning reduktionsgear er en lille plastic anordning, der konverterer mange snore til én og samme ledning.

•Skub et agern over ende af enkelt ledning og knude i ledningen. Et agern er en lille plastic kop, der dækker knuden. Agern gør ende af ledningen lettere at finde og trække.

•Sæt en spiken til siden af vinduet ramme omkring 2/3 nede siden af vinduet. En spiken er en to-hook metalplade, der skruer ind i den træ ramme eller væggen. Wrap ledningen rundt om spiken, når blinde er åbnet for det punkt, du ønsker.

Tips & advarsler

  • Vis dine børn, familie og venner hvor hen til operere den romerske blinde ved hjælp af ledningen i stedet for at trække på blinde. Nogle foldegardiner montere med to parenteser skrues ind i kabinettet. Lægte kaldes derefter en stoftyper. Stoftyper kroge på forsiden af beslagene og roterer tilbage mod det vindue, hvor det klikker ind i bagsiden af beslaget. Med denne stil er lægte indbygget i stoftyper.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com