Sådan stuk en støttemur

June 10

Sådan stuk en støttemur

Stuk er velkendte materiale, der anvendes til at dække vægge og lofter af både indvendige og udvendige rum. Består af Portland cement, sand, kalk og vand, er stuk en robust finish ansat i en række forskellige måder. Når du forsøger at stuk en støttemur, er det vigtigt at først forberede overfladen, så stuk korrekt vil overholde. Derfra er ansøgningsprocessen relativt ligetil. Korrekt prep væggen og anvende stuk som en professionel.

Instruktioner

•Anvend en mellemstore pensel til at børste på et jævnt lag af beton limning væske til støttemur. Sørg for at dække hele overfladen af muren, som du ønsker at stuk. Væsken limning tørre, indtil det er bare "klistret" at røre.

•SCOOP stuk med murske på hawk bliver holdt i hånden ikke-dominerende. SCOOP og sprede stuk på muren i en enkelt, jævnt lag af 1/2 tommer. Bruge brede penselstrøg med murske for en glattere finish, eller korte strøg til en mere rå look.

•Våd en svamp og presse det ud, indtil det er fugtigt. DUP den våde puds med svamp for en tekstureret finish eller feje svamp på tværs af den våde puds for en glat finish.

•Tillad stuk tørre natten over, så dæmpe stuk med en haveslange en gang om dagen for ugen efter programmet. Denne handling vil forlænge hærdning processen med stuk, men øge sin styrke.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com