Hjælpe med en Mobile Home afskærmning

November 23

Hjælpe med en Mobile Home afskærmning

Mobil-hjem tvangsauktioner er forskellige fra tvangsauktioner af konventionelle hjem i én henseende. Da mobiler hjem afskrives over tid, kan deres værdi falder stejlt, selv i økonomiske opgangstider. Ejer bagud på betalinger på en deprecierende mobilhome kan hurtigt finde sig under vandet, på grund af mere end hjemmet er værd.

Tale med din långiver

Din långiver kan være villige til at arbejde med dig, hvis du har er bagud på dine betalinger. På den første anelse at betaling vil blive sent eller savnet, tale med din långiver om eventuelle muligheder for at helbrede ungdomskriminalitet. Dette kan hjælpe med at forhindre en afskærmning, før det begynder.

Ændring eller refinansiere

Hvis du ejer arealer mobile hjem sidder på, kan du muligvis tage en ansvarlig lånekapital ved hjælp af jorden som sikkerhed til at betale den mangelfulde balance til indehaveren af realkreditlån. Hvis du ikke ejer arealer, eller hvis du ikke kan få et andet lån på grund af kredit problemer, kan du være i stand til at ansøge om en ændring af lån eller rente ved at hævde midlertidige finansielle trængsler. Spørg din långiver om føderale og statslige programmer, som lader dig gøre dette.

Udleje ejendommen

Du kan muligvis leje hjem til en villig lejer til en rente højere end pant betaling. Denne indstilling giver en indtægtskilde til at dække det nuværende pant, og nok profit til at helbrede kriminalitet over tid. Hvis afskærmning sagen er begyndt, denne indstilling kræver godkendelser fra din långiver og en aftale om at stoppe afskærmning, før du kan udleje ejendommen.

Short Sale

Det er muligt at sælge en mobile home for mindre end del af lånet, med tilladelse fra långiver, at komme ud fra under lånet. Men det er meget sværere at short-sælge en mobile home end en konventionel hjem; mens det er en mulighed, kan det ikke være en realistisk i din sag.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com