Hvordan man dyrker solsikker i Potter

June 11

Solsikker er simpelthen fantastisk, når der dyrkes i Potter og er placeret på strategiske steder i din værftet. Disse muntre blomster kommer i mange forskellige størrelser og farver, og der er sikker på at være en, der passer dine krav til størrelse. Høje giganter gøre en vidunderlig kant på bagsiden af din flerårige haven og mindre sorter kan skjules i stramme mellemrum med lethed.

Instruktioner

•Consider de mange sorter, der er tilgængelige og indsnævre dine valg ned til to eller tre druesorter, som du gerne vil vokse i din værftet. Husk på at solsikker skal mindst seks timers direkte sollys om dagen for at udføre deres bedste. Solsikker, der ikke får nok sollys vil vokse høj og ranglet med svage stængler og vil ikke have tilstrækkelig støtte til at holde dem oprejst.

•Purchase eller lave beholdere, der vil holde din solsikker. Selv gigantiske sorter kan dyrkes i containere, der er 12 til 16 inches dyb. Overveje 5 gallon spande, gamle mælk kasser eller en simpel trækasse til hus din gigantiske solsikker. Hver plante skal bruge sin egen container, medmindre du opretter en stor trækasse længe nok til at rumme flere planter.

•Vælg mindre spande, beholdere eller store urtepotter til mindre sorter. Check din lokale dollar butik for egnede beholdere, der er billige og dekorative. Så længe det vil holde jorden og kan du give nogle dræning, vil næsten enhver beholder gøre.

•Fyld beholdere med en god kvalitet potning jord. En jord, der er forbehandlet med time-release gødning er et godt valg. Du måske ønsker at tilføje vermiculit at forbedre dræning og at skabe en let jord. Dette er især vigtigt, hvis du ønsker at flytte din solsikker til et andet sted mens underholdende gæster.

•Purchase frø for sorten du ønsker at dyrke eller købe nursery stock planter, der er allerede startet for dig. Planter fra planteskolen vil vokse hurtigere og blomstrer tidligere, men plantning af frø er billigere og vil tillade dig at dyrke enhver sort, du ønsker.

•Plant frø efter anvisningerne fra plantning af sorten du vælger. Sørg for at holde jorden jævnt fugtig indtil de solsikkefrø spire. Når der oprettet, solsikker er tørke tolerant, men de dyrkes i beholdere kræver hyppigere vanding end dem, der er vokset i jorden. Vand når din solsikke viser tegn på visnen.

•Arrange dine containere til spotlight dine solsikker. Gruppering mindre sorter foran giant solsikker kan bringe en fantastisk udstilling af farve til din værftet i et forholdsvis lille område. Husk på de blomstrende tid af din solsikker og plantesorter, der blomstrer på samme tid at vise af store og små blomster på samme tid.

•Hold i tankerne at solsikker følger solen, mens de er i den spirende fase og vil ansigt mod øst, når de er i fuldt flor. Vær sikker på at finde dine blomster, hvor du vil kunne se dem i fuld flor. Når plantet på den vestlige side af din ejendom, vil planterne opad når de blomstrer.

•Fertilize med en høj fosfor gødning lige før blomstrende tid til at fremme store farverige blomstrer.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com