Sådan Beskær japansk kaprifolium

November 28

Sådan Beskær japansk kaprifolium

En energisk, ofte rampantly voksende vinstok, den japanske Gedeblad (Lonicera japonica) er en slyngende, busket vinstok, der kan nå længder på 20 til 30 fod. I mange østlige amerikanske stater er denne vin en skadelige ukrudtsplante, som er naturaliseret i enge, skov kanter og på vejsider og felt hegn. I kolde vintre er løvfældende, men normalt bevarer sine blade. Denne nemme at dyrke vinstokke tilpasser sig mange jordtyper og lys engagementer hele USDA hårdførhed zoner 4 til 10.

Instruktioner

•Wait indtil den første flush af blomstrende at aftage ved tidligt at midsommer at overveje enhver beskæring opgave.

•Klippe off alle vine stængler, der er ikke større end 1/2 tommer i diameter ved hjælp af en håndsakse. Gøre disse beskæring nedskæringer 6 til 12 inches over jorden. Bruge en Beskæresave (også kaldet beskæring sakse) effektivt skære alle træagtige vinstokke stængler, der er over 1/2 tommer i diameter.

•Træk væk alle vine stængler, yderligere beskæring nedskæringer til at hjælpe med at fjerne eventuelle slyngende stængler, der er stramt svøbt omkring espalier, hegn eller andre støttestrukturer.

•Sæt alle vinstokke og udklip i en affaldssæk affald og sende til deponering. Undgå at placere japansk kaprifolium vinstokke, især når blomster og frø er til stede, i kompostbunke. Også ikke kaste dette affald i en affald område at nedbrydes, såsom en udendørs pit eller kanten af skoven hvor andre stick og gren vragrester er slynget ind i en bunke.

•Tillad vin til at forynge efter forsommeren svær beskæring.

Tips & advarsler

  • Du kan alvorligt prune tilbage den japansk kaprifolium i slutningen af vinteren, også. Dette resulterer i en forsinket blomstrende display, der opstår i sensommeren og efteråret.
  • Den japanske kaprifolier er svært at dræbe en gang etableret, så er du velkommen til altid skarpt skåret tilbage anlægget hvert år for at holde det inden for grænserne.
  • Beskære ikke denne vin senere om vinteren, hvis du har en kort sommer vækstsæson, sådan som i USDA zoner 4 eller 5. Du kan udskyde en flot blomstring display for sent i år, som falder frost forekommer.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com