Ulige-formet vindue behandling stilarter

June 14

Ulige-formet vindue behandling stilarter

Usædvanligt formede vinduer, kan de mest standard og bredt tilgængelige vindue behandlinger ikke tilstrækkeligt. Ikke desto mindre en række materialer og designs ideelt passer til underligt formede vinduer, herunder skarpe vindue vinkler (såsom ottekantet, spidst eller raked designs) eller afrundet design (såsom starbursts, øjenbryn, kvart-cirkler eller kolonialt design).

Materialer

Uregelmæssige former kan ikke rumme, gardiner, der åbner og lukker traditionelt fungerer gnidningsløst. Istedet for benytter vindue behandlinger, der åbner til tillade sollys og Luk for at blokere det ud, kan alternative materialer bruges til løbende diffust lys. Japansk-inspirerede papirer og harmonika-stil nuancer tillader lys at komme ind, men er tilstrækkeligt gennemsigtige til at skære ud synlighed. De kan bestilles i en række figurer til at rumme en ulige formet vindue og behøver ikke at være trukket tilbage. En lignende effekt kan også være lavet af ren og skær stof designs med stiv indramning.

Blinds

For en løsning, der tillader dig at styre, hvor meget lys kan indtaste, kan blinds bestilles der passer til en række uregelmæssigt formede vinduer. For usædvanlig korte og brede vinduer er vandrette persienner en glimrende mulighed. Til windows med afrundede toppe, kan en traditionel blind monteres på den rektangulære del af vinduet. Den resulterende halv-cirkel kan monteres med blinds, der danner en fan form eller med louvered blinds at vinkel åbne og lukke.

Mindre er mere

Den afrundet top af et vindue tilføjer allerede en foranstaltning af visuel interesse selv før du tilføjer nogen behandlinger. En løsning på figuren uregelmæssige vindue er simpelthen at klæde vinduet med enkle gardiner og forlade den øverste halv-cirkel nøgne. Forudsat vinduet udvider højt nok, lader denne løsning i en større grad af naturligt lys uden at forlade til indre alt for udsat om natten. Derudover viser det off figuren vindue uden overvældende det med persienner og gardiner. Ved ovenlys er mindre også mere. Hvis det er nødvendigt for privatlivets fred til at anvende en form for vindue der dækker til et tagvindue, kan en simpel udfoldet ark forsigtigt diffuse lys uden tegning overdreven opmærksomhed til sig selv.

Som supplement til vinduet figurer

Uregelmæssig vinduet figurer tilføje mere drama interiør end traditionelle rektangler og kvadrater. Derfor, de skal indregnes æstetisk såvel som praktisk når du vælger vindue behandlinger. Et skarpt vinklet vindue kan være prøvestenen for et værelses moderne og kantet look. En minimalistisk vindue behandling, såsom skarpt plisseret nuancer kan bidrage til at opnå look. Hvis et vindue skarp vinkel skaber en alt for svær eller koldt udseende, kan blødere materialer reducere konsekvenserne heraf. En luksuriøs materiale pustet til at omfatte en monteret ramme kan supplere enten moderne eller traditionel indretning med en mindre alvorlig stil.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com