Hvornår er skalotteløg klar til at trække?

June 16

Hvornår er skalotteløg klar til at trække?

Skalotteløg er en af de nemmeste medlemmer af familien løg til at vokse. Kræver mindre plads end andre løg, skalotteløg også modne hurtigere, hvilket giver flere afgrøder i en kortere tid. Skalotteløg vokser i klynger, med separat pærer knyttet til hinanden. Høst skalotteløg er en let opgave, der vil tilføje en liflige smag til opskrifter.

Jorden

Arbejde godt alderen kompost til din jord. Den løsere jorden, jo bedre din skalotteløg vil vokse. Undlad at tilføje et lag af muld over din skalotteløg, som barkflis er for tætte og ikke vil tillade skalotteløg for skubbe gennem jorden.

Skalotteløg toppe

Hold øje med bladene bliver gule på skalotteløg inden du trækker det. Bladene er en indikator for, at de er klar til at blive høstet. Tørre skalotteløg i et tørt og varmt sted i skyggen med god luftcirkulation. Tør ikke skalotteløg i direkte sollys. For meget sol vil forårsage skalotteløg til at rådne.

Opbevaring

Gemme skalotteløg i et køligt og tørt sted. Placer skalotteløg i en mesh eller løg pose til at gøre dem vare op til otte måneder.

Planlægning Plantning

Plante skalotteløg løg i foråret, hvis du bor i et koldere klima. Gem ekstra pærer til at plante i efteråret sæson.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com