De otte trin i rensning af vand

June 18

De otte trin i rensning af vand

Step One

Det første trin i rensning af vand er ofte ion fjernelse eller blødgørende. Dette behandler bruger holde containere, der er negativt ladede. Vand pumpes ind i disse beholdere. Hvis der er metal partikler i vandet, de er trukket mod de negativt ladede områder og kan ikke undslippe. Dette forhindrer metal sporene ind i vandforsyningen.Almindelige metaller, der bliver elimineret under dette trin omfatter jern og kviksølv. Disse stoffer forårsage sundhedsmæssige problemer, hvis de indtages, og kan skade vand pumpesystemer.

Trin to

Det andet skridt bruger CO2 til at filtrere vand. Et lag af kulstof fungerer som et filter og vandet skal passere gennem det at fortsætte gennem filtrering proces. Skadelige stoffer som klor og pesticider optages normalt på dette tidspunkt i processen.Om at kulstoffet bliver over-mættet med forurenende stoffer, kan det stoppe med at arbejde og frigive giftstoffer ind i vandforsyningen. På grund af dette skiftes friske carbon regelmæssigt.

Trin tre

Vandet passerer gennem et filter af papir designet til at fjerne sediment og fange store partikler af snavs. Dette filter kan fange partikler mindre end folk er i stand til at se.Mens snavs ofte ikke er giftige, kan det skabe problemer for filter maskiner under senere trin.

Trin fire

Under omvendt osmose vand bevæger sig gennem en meget stram filter. På den ene side vandet er fyldt med urenheder og på anden siden af vandet er klart. De to parter begynder at balancere hinanden ud, udvande nuværende partikler i processen.Flere separate osmose filtre bruges ofte. På denne måde er partikler at undslippe filtrering fanget den anden gang.

Trin fem

Her bruges en anden kulfilter. Dette filter er mindre end tidligere filtre, og fangster meget lille forurenende stoffer fundet i vandet. Fordi filteret er lavet af kulstof, kan det ikke kun screene for partikler, men også absorbere enhver resterende toksiner.

Trin Six

UV-lys bruges som et antibiotikum i denne fase. Højenergi lys er fokuseret på at ødelægge alle organismer, der har overlevet processen. Fordi lys bruges i stedet for skadelige stoffer, stadig vandet upåklagelig kvalitet og drikkes.

Trin syv

En tredje, bruges endnu mindre mikro filter som en ekstra foranstaltning af renhed beskyttelse. Dette er den endelige filter bruges i processen, og sikrer, at ingen tilfældige forureninger kan indtaste systemet under vedligeholdelse eller andre problemer.

Trin otte

Det sidste trin i rensningsproces er ozonation. Dette gennemsyrer vandet med en form for ilt, som beskytter det fra eventuelle fremtidige mikrober. Højspændings styrken er kombineret med rige ilt, oprettelse af ozon.Denne ozon dræber skadelige mikrober på kontakt. Fordi det er ustabil, bliver ozon i vandet naturlige harmløse ilt efter flere minutter. Dette kort tid, men er alt der behøves for at processen kan lykkes, og at holde drikkevand beskyttet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com