Hvordan at forsegle tapet kanter

June 18

Hvordan at forsegle tapet kanter

Hvis du bor i et hus med tapet, du næsten uundgåeligt vil blive konfronteret med problemet med peeling kanter – især hvis du bor i et sted, der er fugtigt. Medmindre du deltage i at pille tapetet kanter straks, du vil blive konfronteret med et større problem: revet wall-papir. Der er ingen grund for dig at søge i telefonbogen og hyre nogen til at gøre arbejdet. Du kan forsegle tapet kanter alle ved dig selv. Med hjælp fra et par værktøjer og en smule af praksis, vil tapet være tilbage op i et snuptag.

Instruktioner

•Dampen løs baggrund kanter ved at trykke på dem forsigtigt med på svamp. Dette vil blødgøre limen nedenunder. Du vil derefter være i stand til at løfte kanten med en kniv.

•Applicer limen under kanten af tapet. (Nogle tapet lim mærker er Zinsser, Guardz og Red Devil. Vælg en med en spidse dyse for lettere anvendelse.) Du skal bruge lige nok lim for let frakke området. Lad limen tørre lidt, før du fortsætter til næste trin. Følg vejledningen på din klæbende beholder for den anbefalede tørretid.

Anslag dysefastgørelsen rulle ned tapet kanterne med søm roller. Du skal sørge for at du tørre op de overskydende lim, der siver ud fra under kanten, mens trykke ned.

Tips & advarsler

  • Gælder ikke for meget lim eller tryk på ned for hårdt når rullende. Ellers for meget lim vil sive ud, forlader meget lidt bag at holde tapet på plads, og du vil finde tapet peeling væk meget snart.
  • Hvis du trykker ned på tapet kanter for hårdt, du vil samkopiere præget eller tekstureret design, der vil lave væggen synes sporadisk eller falmet i dette område.
  • Altid overlap tapet kanterne lidt før forsegling, for at forhindre huller vises hvis tapet krymper senere.
  • Efter rullende ned tapet kant kan du tape over det med blå maler tape og overlade det til en dag eller så at forhindre peeling tilbage inden limen tørrer. Da blå maler tape er lave kurs, bør det ikke skader dit tapet.
  • Det er vigtigt, at du tjekker den nøjagtige tørretid af limen trykt på flasken. Hvis du lader det tørre vil længe det størkne og være nytteløst.
  • Glem ikke at forsigtigt aftørre den overskydende lim, der vil sive ud af tapet kanterne, når du forsegling dem. Ellers vil det efterlade grimme, skinnende pletter, der vil senere sværte som snavs samler.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com