Ideer til dekorere en centnergræskar Birdhouse

June 20

Ideer til dekorere en centnergræskar Birdhouse

Hvis du har græskar tilovers fra din fall udsmykning, er dreje dem i birdhouses med dine børn en stor regnfuld-dages aktivitet. Dekorere det færdige produkt er en af de mest underholdende dele for at skabe en centnergræskar birdhouse, fordi det tillader dig at være kreativ og personificere den birdhouse look. Du kan dekorere et græskar i en række forskellige måder. Selv om du er kunstnerisk udfordret, kan du vind med en sjov, attraktive birdhouse, at du er stolt af at hænge i din værftet.

Maling

Maleri er en af de nemmeste og mest almindelige måder at dekorere en centnergræskar birdhouse. Det giver mulighed for kreativitet, fordi maling fås i mange farver. Brug en udvendig maling, så slut holder op når du hænge birdhouse udendørs. Anvende en udvendige primer før maleri sikrer farve den bedste ansøgning. Bruge en enkelt skygge for hele huset eller oprette et mønster med flere farver. Striber er nemme at lave med en lineal og maleres tape. Du kan også bruge små stencils for at male figurer som stjerner, hjerter og blomster på centnergræskar. Freehand et design, hvis du er kunstnerisk tilbøjelige. Når du er færdig maleri birdhouse, pels det med klar forsegling produkt som spray polyurethan beskytte finish.

Permanent markører

Hvis du planlægger gratis aflevering en design, dekorere med permanente markører i stedet for maling. Som maling, kan du finde markører i forskellige farver. Hvis dine børn hjælper dekorere birdhouse, er markører en ideel løsning, fordi de ikke er så rodet som maling. Børn bruger markører til at personliggøre deres centnergræskar med tegninger af fugle, blomster eller andre natur scener, som de nyder. Start med en basecoat en lys maling så markører vise sig godt og forsegle design med en klar topcoat.

Gummi stempler

Hvis du ikke er kunstnerisk, er gummi stempler den nemmeste måde at dekorere en centnergræskar birdhouse. Frimærker kommer i mange forskellige former, mønstre og billeder, så du kan tilpasse den birdhouse look. Blæk til stempler, der kommer i en bred vifte af farver, som tillader dig at gøre din birdhouse farverige. Start ved at male centnergræskar med en basecoat lys maling, således at frimærkerne viser. Vælg frimærker af forskellige fugle for en sjov ser eller dække overfladen med stempler af blomster, sommerfugle og blade. Forsegling det færdige design med klare topcoat beskytter dit design fra elementerne.

Træ brændende værktøj

Giv din centnergræskar birdhouse et rustikt udseende ved hjælp af en træ-brændende værktøj til at skære et dekorativt mønster på dens overflade. Brug en blyant til at spore et design på centnergræskar før brænding. Du kan endda bruge et mønster findes online som en skabelon. Når mønstret er på birdhouse, skære det i overfladen med en grundlæggende brændeovne værktøj fra håndværk butikken. Når du er færdig afbrænding design, bejdse centnergræskar med træ pletten så huset har en varm, naturlig finish, der samler, en træ birdhouse.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com