Cherrytomat træer

June 22

Cherrytomat træer

En cherry tomat er en mindre type af den fælles tomat. På grund af sin størrelse er det populært i salat barer og som en snack. Cherry tomat smager sødere end fuld størrelse tomat, selvom dens smag ikke er så robust. En fordel ved cherry tomater er deres træer kan trives også i pasning af mindre-end-ekspert gartnere.

Fordele

Cherrytomat træer er mere modstandsdygtige over for tørke. Selvom de har brug for vand, inddrive de lettere fra tørke effekter end de større tomat. De er også mindre tilbøjelige til at udvikle blossom ende rot, der påvirker deres fyldigere mellemstore slægtning. En anden fordel ved cherry tomat træ er, at de modne tidligt og bære moden frugt i mange måneder. Cherrytomat træet kan give hundreder af frugt fra en plante.

Grundlæggende pleje

Cherrytomat træer kan plantes i containere eller i jord. De behøver ikke forkælelse, men er mere modtagelige for sygdommen når dehydreret. Derfor, vande dem jævnligt (en gang om dagen) ved opblødning i jorden. Når du plante træet, sikre den har rig jord. Brug kompost eller økologisk pottemuld mix når plantning. En gang om måneden behandle jord med en høj-syre flydende supplerende gødning.

Nyttige Tips

Cherrytomat træer har en tendens til at hænge under deres egen vægt. Du kan vælge at satse anlægget for at undgå dette problem. Placer spil flere inches fra cherry tomat sætteplante. Når de første blomster vises, binde planten til bålet.

Et andet nyttigt tip er at knivspids off enhver suckers. Disse er nye blomstrer, der vises, hvor stilk og grene mødes. Suckers tage væk næringsstoffer fra resten af planten. Derfor vil tillade fjerne suckers anlægget til at producere mere frugt.

Mest populære

National Gardening Association spurgte otte ekspert gartnere at dyrke de mest almindelige seks sorter af træer, cherrytomat og Vurder vindere med hensyn til smag og sødme. Den enstemmige vedtagelse var for Super Sweet 100 med store røde kirsebær som første runner-up og søde millioner kommer i tredje. Disse sorter er gode muligheder til at starte med, hvis du er ny til voksende cherrytomat træer.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com