Daylilies i Ohio

June 24

Hvert år, polls den amerikanske Hemerocallis samfund medlemmerne af regionen for at finde top-anbefalet lokale favoritter til Daglilje gartnere. Ohio har en aktiv Daglilje samfund. I hele staten er der lokale Daglilje samfund og hobbyists der tager alvorligt, udvikling af nye sorter. De 2011 anbefalede daylilies i AHS Region 2, som omfatter Ohio, indslag en Ohio kultivar øverst i de første fem picks.

1. primal Scream

"Primal Scream" er en tangerine-farvet, 7 ½ tomme bloom med en grøn hals, der placeres først i AHS regionale meningsmåling i både 2010 og 2011. Det er en midt - til-eftersæson bloomer, der fanger opmærksomhed med sin usædvanlige form. Primal Scream er en crispate kaskade, giver det to af de tre usædvanlige kendetegn for en Daglilje. Crispate kronblade og bægerblade er klemt. En "cascade" beskriver en curling-over form af kronblad, der ligner et vandfald. "Primal scream" var registreret første gang i 1994, men alder ikke har nedtonet sin appel til Ohio avlere.

2. Webster's Pink Wonder

"Webster's Pink Wonder" er et sjældent samlerobjekt med blomster, der måler en fænomenal 13 inches tværs. Det har pink kronblade med en hvid Mid rib kommer ud af en bred gul-grøn hals. Det er en mid sæson bloomer og oversize, tunge blomster sidst ud på aftenen. Webster's Pink Wonder er en UFO crispate, hvilket betyder, at dens enorme kronblade er klemt og det udstiller usædvanlig form, efter retningslinjerne i det amerikanske Hemerocallis samfund. Denne sort er semievergreen; det holder sin løv sidste sommer vækstsæson.

3. alle amerikanske chef

Den "alle amerikanske Chief" er en stor-bloom, lyse rød sort, der vokser 36 inches høj. Blomsterne er 9 inches tværs og den røde kronblade ende i en gul-grøn hals. Denne Daglilje vandt den amerikanske Hemerocallis samfund Stout Silver Medal Award i 2008 og ekstra stor Diameter Award i 2006. "Alle amerikanske Chief" er et tidligt at midseason rebloomer, så den producerer en masse blomster hele sæsonen.

4. ruby Spider

"Ruby Spider" er en spektakulær store bloom, der strækker sig over 9 inches og åbner fuldt ud til at vise sine farvestrålende farver. Kronbladene krøller ikke tilbage skarpt, så de fleste af bloom er synlige ved første øjekast. Den dominerende farve er et rigt rubinrød med en gylden gul hals og gul spor midpetal. Den åbne form af kultivar kaldes spadeformede og er usædvanligt nok har vundet 2002 Lambert Webster Award. "Ruby Spider" blomstrer tidligt i sæsonen, producerer mange sunde blomster på 36-tommer landskaber og dukker op regelmæssigt på de anbefalede lister over Daglilje hobbyfolk i Ohio.

5. Bella Lugosi

"Bela Lugosi" er dybe, mørke og mystiske lilla, næsten sort, med tykke kronblade, pjusket kanter og en grøn hals. Blomsterne er 6 inches tværs, og planten vokser til lige under 3 fødder. "Bela Lugosi" er en midseason bloomer, og dens sene blomstrer kan have tynd hvid kant på de mørke kronblade. Det er en vinder af prisen 2007 Lenington All-American.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com