Typer af hængende kurv planter

October 4

Typer af hængende kurv planter

Hængende kurve tilføje grønne områder og interesse i øjenhøjde at tilføje dimension til landskabspleje omkring dit hjem. Mange typer af containere, der er tilgængelige, herunder plast, wire, terra cotta og vævet rør. En lang række planter vil vokse i ampler passer til hvad formål, du har i tankerne. Det er en god idé at give en måde hen til adgang planterne let, således at du kan give rutinemæssig vedligeholdelse uden klatring trin afføring eller stiger.

Bladplanter

Bladplanter vokset i ampler tilføje en frodig, eksotiske føler til verandaer, terrasser og andre områder. Plant dyrkning af kompakte planter som coleus eller asparges bregner for en pæn virkning. Hvis du foretrækker en mere efterfølgende effekt, prøv svenske ivy, pothos, Krybende fig eller philodendrons, ifølge Bachmans. Vælge planter, der passer til størrelsen af området for at undgå en rodet, overvældet look.

Dækfrøede planter

Vælge fra en bred vifte af blomstrende planter til ampler, herunder oprejst arter som morgenfruer eller pelargonier give kurve mere højde. Trailing lantana i kurve vil blomstre hele sommeren lang. Efterfølgende sorter af petunia findes i næsten alle farver. Prøv en snigende zinnia for kurve i varme, tørre områder af landet. Søde ærter vokser bedst under køligere forhold. Husk at ampler tørre ud hurtigt, så yderligere vanding er nødvendige. Vandrer tryllestave, tilgængelig på havecentre, arbejde godt for ampler.

Grøntsager

Mange typer af grøntsager har et vækstmønster, der gør dem egnet til dyrkning i kurve. Dette er en rigtig god idé for dem med begrænset plads til Vegetabilske havearbejde. Hvis vegetabilsk stier eller breder sig, er det sandsynligt, at være en god kandidat til en hængende kurv. Cherry tomater, agurker, chili peber, salat, bønner og jordbær er blot nogle af typerne af planter, der kan dyrkes i hængende kurv haver. Bruge en letvægts jord medium som pottemuld og sphagnum til at holde kurve fra at være for tung. Container plantning kræver mere hyppige befrugtende, så tilføje ekstra kompost tea eller fisk emulsion.

Urter

Selv med begrænset plads, hængende kurve giver dig mulighed at dyrke dine egne urter til madlavning. De fleste urter vil vokse godt i ampler, medmindre det er en, der vokser alt for store. Oregano, timian, rosmarin, salvie, kamille og pebermynte er blot et par urter, der vokser godt i ampler. Når plantning forskellige typer af urter i en enkelt kurv, sikre, at planterne har lignende krav til sollys og vand.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com