Sådan reparation Corian bordplader

June 28

Sådan reparation Corian bordplader

En DuPont Corian bordplade repræsenterer en af de mest holdbare elementer i dit køkken. Fabrikanten går så langt som til at beskrive sit produkt som "vedvarende". Corian bordplader er endnu ikke helt ufejlbarlige. De kan få tilhugget eller ridset hvis en tallerken, glas eller andre hårde objekt falder på dem. Den gode nyhed, tro mod selskabets krav, er, at du kan reparere din Corian bordplade selv billigt og hurtigt uden at skulle kalde en professionel.

Instruktioner

•Brug et 150 - 180 grus stykke sandpapir til at gnide over den beskadigede del af Corian bordplade. Gnide i en lige linje, og suppleant din strøg af 90 grader, indtil du har fjernet bunden eller nick.

•Soak en svamp i vand og tørre væk eventuelle rester rundt i området der bare behandles. Bruge en finere sandkorn sandpapir i en lignende bevægelse over en større område til at blande det behandlede område med resten af din bordplade.

•Gentag gnide processen med en heavy-duty scour pad, som grønne Scotch-brite, at fjerne eventuelle endelige tegn fra din tidligere slibning. Brug den afdæmpet svamp til at tørre væk rester. Lad området lufttørre.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com