Hvordan man opbygger en flise væg

June 29

Hvordan man opbygger en flise væg

Flise vægge er fremragende til landskabspleje og haven vægge. Det naturlige look af sten udmønter sig godt i en rustik landskab miljø. De fleste vægge er kun ca 4 fod høje på deres højeste. Lægge stenene tager kun et par timer, og de fleste hjem forbedring eller lokale isenkræmmere enten bære eller kan specialordre stenene behov.

Instruktioner

•Sæt indsatserne i jorden for at danne en afskærmet for flise væg. Har indsatserne længe nok til at være i samme højde som den færdige væg og bindebånd omkring stakes at se den ægte disposition. Justere nogen spil placering for at få den ønskede vægfigur.

•Tag sod fra området med en skovl, hvis nødvendigt. Begynde udgravning på det højeste punkt i væggen. Den første blok skal være helt under niveauet for jorden på det højeste punkt. Bruge skovlen til at oprette en grøft omkring kontur til væggen ca højden af ét smæk. Tilføje snavs til områder, der har brug for det til at oprette et relativt niveau område. Hæld et tyndt lag af knust grus ind i renden.

•Lay den første række af sten, begynder på det højeste punkt. Bruge en 4-tommer niveau at kontrollere stone's placering og sikre, at det er korrekt placeret. Lægge den næste sten direkte sammen med først og tjekke det med niveauet. Fortsætte med at arbejde i hele første niveau indtil den nederste række fylder skyttegrav helt. Tilføje mere grus eller øse nogle væk efter behov for at holde niveauet sten.

•Start den anden række, men forskydningen flise i en mursten mønster så ingen to rækker ikke leddene direkte over eller under en anden. Ingen mørtel er nødvendig, vægt og mønster af sten give dem styrke. Hvis der er nogen store huller mellem nogle sten, overveje at fylde dem med knuste chips af stenen. Anmeld opførelsen og erstatte enhver sten, der ikke ser godt på en given lokalitet.

•Sæt en endelige række af større sten for den øverste base. Disse give væggen en mere rustik, færdige og stærk look. Tjek hele layoutet for at sikre, at der er ingen ubalanceret sten. Trække indsatserne og fjerne streng perimeter linje.

Tips & advarsler

  • For at teste en kørsel af blokke for korrekt højde, lå en lige 2 af 4 bord over toppen af blokke og se, hvis bestyrelsen lægger fladt helt.
  • Sørg for at du holde væggen lige og sikre, at det ikke lean én måde af den anden. Den ranke det er, jo mere stabilt vil det være.
  • Brug solcreme hvis arbejder på væggen i den intense sollys til at beskytte dig selv mod solskoldning.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com