Hvordan at slippe af hvide trompet vinstokke uden at dræbe andre planter

June 30

Trompet vinstokke er egnede planter til at vokse i hjemmet haven og ikke så aggressiv, at de ender på invasive arter lister. Trompet vinstokke typisk blomstre rødlig-orange blomster, men ifølge University of California, nogle kan blomstre i andre farver, herunder hvid. At komme af hvide trompet vinstokke kan være tricky, især hvis de vokser i nærheden af andre planter. Men med omhyggelig brug af herbicider og vedholdenhed fra din side, kan du dræbe trompet vinstokke uden at dræbe andre nærliggende planter.

Instruktioner

•Prune fra de øverste grene af din hvide trompet vin. Fjern derefter de nederste grene med beskæring sakse eller en sav. Forlade omkring 3 inches af stump over jorden.

•Applicer herbicid nonselective, der indeholder glyphosat på stubbe. Male det på i stedet for at sprøjte det på, som kan sprede sig til nærliggende planter. Hæld herbicid i en container og male de klippe områder af træstubbe med en pensel. Ukrudtsmidlet skal forblive på træstubbe i mindst seks timer til at arbejde effektivt, så gælder det på en tør dag. Hvis regnen er forudsagt, bør den ikke forventes i mindst seks timer, i det mindste.

•Reapply herbicid når din hvide trompet vin spirer. Male bladene af den nye vækst med gylphosate på mindst seks timer før regnen forventes. Lad ikke din trompet vin vokse igen uden at anvende glyphosat eller andet det vil vende tilbage.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com