Sådan Care for Bougainvillea anlæg

July 1

Sådan Care for Bougainvillea anlæg

Bougainvillea er en af de mest populære planter både i syd, hvor den blomstrer hele året, og i den nordlige halvdel af USA, hvor det er en frodig bloomer i foråret og sommeren. A native af den brasilianske kyst, bougainvillea blev introduceret til resten af verden af en fransk botaniker, der kaldte anlægget efter sin ven, kaptajn Louis de Bougainville. Anlægget producerer dækblade af orange, rød, lilla og magenta blomster på træagtige vinstokke, der kan være uddannet til at følge vægge eller beskæres i topiary designs. Dens lav vedligeholdelse gør det en favorit med gartnere overalt.

Instruktioner

Sådan Care for en Buganvillea plante

•Plant din bougainvillea i et solrigt sted. Denne plante har brug for mindst fem timer i fuld sol hver dag, ifølge Bougainvillea avlere International. Hvis du bor i en nordlige miljø, Sørg for din indendørs bougainvillea sidder i en solrig vindue og flytte det udendørs varme sæsoner til at drage fuld fordel af sommeren lyset. Hvis der dyrkes udendørs, bør nat temperaturer holde sig ovenfor 60 grader Fahrenheit. I nordlige klimaer, planter bør bringes i en garage eller læ lagerområde, når temperaturen falder.

•Kapacitet bougainvillea sparsomt. Selvom Vandbehovene afhænger af miljøforhold, er bougainvillea af natur tørke tolerant. Når der oprettet, har det brug lidt ekstra vand så længe der er lejlighedsvis regn. Ikke tillader det at få knogle tør, men da dette vil medføre løv og dækblade at aflevere. Tillad ikke anlægget til at sidde i vand. God dræning er af afgørende betydning for bougainvillea at holde blomstrende. Når der dyrkes i Potter, Sørg for der er huller til dræning.

•Når bougainvillea omhyggeligt. Bougainvillea er kendt for deres tynde og sarte rodsystemer. Bruge en velafbalanceret gødning med jern og andre mikronæringsstoffer til at styrke rodsystemet. Timet udgivelse gødning er et godt valg for bougainvillea anlæg, fordi små mængder af næringsstoffer er tilgængelige for anlægget hele tiden. Feed planten regelmæssigt under tunge vækstsæsoner efter pakke retninger. Halvere fodringer i køligt vejr.

•Prune bougainvillea efter behov. Du kan beskære bougainvillea til enhver tid forhindre trænger sig ind på andre planter eller andre områder. Klemme tilbage de bløde tips med tillade plante til at vokse fyldigere og blomstre mere.

Tips & advarsler

  • Bougainvillea kan plantes i ampler, satset i 1 - 3 gallon krukker, uddannet som et træ, og på espalier eller langs væggene.
  • Bougainvillea bør behandles som en Sommer-enårig i nordlige klimaer.
  • I syd, kan bougainvillea bruges som et groundcover, espalier plante, hækken eller overlappende plantageejer element.
  • Læg ikke underkopper under potteplanter bougainvillea planter. Rødderne bør ikke sidde i vand.
  • Larver, bladlus og mider kan være et problem. Kontakt din lokale Planteskole center for ordentlig pesticider for dit område.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com