Fælles indendørs Leaf planter

July 2

Fælles indendørs Leaf planter

Fleste af indendørs planter er valgt for deres blade og stængler i stedet for deres blomster. Selv om planter som zebrine sansevieria og peperomia undertiden producere små blomster, er de stadig dyrkes indendørs for deres generelle vækst vane og løv. Mange indendørs planter som croton, coleus, begonia rex og iresine vise løv farver end grøn. Andre populære leaf planter til indendørs dyrkning er karakteriseret ved store, blanke, grønne blade, der kan tilpasses til en lang række indendørs dyrkningsforhold.

Pothos

Pothos, Epipremnum aureum, er også kendt som devil's ivy. Planten vokser kraftigt i lyse eller lavt lys og er lav vedligeholdelse. Det kræver lejlighedsvis vanding og kan ikke tåle vand logget jord. Pothos blade er hjerte-formede og blank og planten vokser så længe vining stængler, der kan vokse op til 8 fod lange hvis venstre utrimmet. Bladene uncurl som ren grøn men få brogede med alderen. Pothos foretrækker en gennemsnitlig stuetemperatur 60 til 80 grader F og en god dræning jord. Det anbefales at repot anlægget hvert år i løbet af foråret og overførsel til større potte.

Dumb Cane

Dumb sukkerrør, også kendt som dieffenbachia, er en populær indendørs løv plante. Planten får sit navn fra sin evne til at forårsage menneskers og dyrs tunge og hals til at svulme hvis dens blade er tygges. Anlægget er buskede og kompakte og mange hybrider kun vokse 12 inches høj. Bladene er store og brogede mønstrene variere med sorter. Dumb sukkerrør vokser godt i et moderat, filtreret lys og i gennemsnit til varm stuetemperatur 65 til 80 grader F. Brug en høj plante kvælstofgødning i foråret og sommeren. Dumb sukkerrør kan ikke lide vand logget jordbund og tilpasser sig meget let til boliger og kontorer.

Ti plante

Ti plante, Cordyline terminalis, er også kendt som Hawaiian ti og træet, held og lykke. Ti planter kommer med enten alle grønne blade eller farverige blad sorter med pink, orange og røde striber. Planterne er slank med remformet, lange blade vokser fra en smal stilk. Planten er fyldigere, når unge og har tendens til at vokse slankere med alderen. Som det vokser i højden de nederste blade er udgydt og stængelens starter ligner en robust kuffert med leaf cluster koncentreret på toppen. Planterne har brug for lys for at bevare blad farver. Svagt lys forårsager detalje at falme. Ti planter vokser bedst i en ovenfor Gennemsnitsfugtighed især om sommeren og i en varm rumtemperatur på 60-85 grader F.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com