Gør det selv-vindue belægninger

December 25

Gør det selv-vindue belægninger

Dækker dine vinduer, især om natten, giver dig og din familie noget privatliv. Det kan også tilføje farve og tekstur til et værelse. Desværre, vindue belægninger kan være ganske dyrt. Hvis du er kreativ og har lidt ekstra tid, kan du spare nogle penge og gøre din egen vindue belægninger.

Gardiner

Du kan hænge næsten enhver stort stykke stof foran et vindue som et gardin: lagner, duge, selv badeforhæng. Tilføje faner og knapper til at fastgøre stoffet til en gardinstang, eller fold ene ende over om en tomme og en halv og sy det for at gøre en åbning på tværs af toppen af stangen. Du kan også folde det og indsamle materiale hver seks inches eller så i små "Læg;" derefter bruge sikkerhedsnåle til at sikre stoffet (både på fold og i læg) på bagsiden og skub gardinstang gennem. Om brug af ens stof til at dække vinduer i samme rum er ideel, er det ikke nødvendigt. Være kreativ. Vælg stof med forskellige mønstre men lignende farver.

Nuancer eller Blinds

Selv om det kræver mere dygtighed og næsten nøjagtige målinger, at gøre din egen nuancer og blinds er muligt. Dette tillader dig at vælge præcis, hvad du ønsker, ikke kun, hvad en butik har at tilbyde. Du kan også købe rullende vindue nuancer og male dem for at matche din stil og værelse indretning. Bare sørg for skyggen er struktureret så de akrylmaling har noget for at holde sig til, og ikke bruge så meget maling at det flager når tør og skyggen kastes lukket. Du kan male polka prikker, striber, dyr, en scene eller hvad du ønsker. Eller pynte vindue nuancer ved at knytte stoffet stykker med en spray klæbemiddel.

Skodder

Du kan gøre skodder, også selvom det tager nogle træbearbejdning færdigheder. Du kan også købe ufærdige, afmonterede skodder lavet til at passe målingerne af din windows gennem et selskab som DIY skodder; Følg derefter anvisningerne der kommer med lukkeren kit og sammensætte skodderne. Du kan også male eller pletter dem men du ønsker. Det er næsten ligesom gøre det selv.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com