Hvordan man kan gøre Gel jord

July 3

Plante gel, sælges i perle eller krystal form på haven og håndværk butikker, er en lav vedligeholdelse alternativ til traditionelle pottemuld. Gelen leverer vand til planterne efter behov, lindre hjem gartnere fra regelmæssigt vanding deres planter og forhindrer det fælles problem med overwatering. Visse mærker af gel indeholder tid-frigivet næringsstoffer for at berige planter i mangel af traditionel gødning. Plante gel har dekorative egenskaber samt, da nogle hjem gartnere finde klare eller farvede perler mere attraktive end jord medier.

Instruktioner

•Soak ler voksende containere natten over for at forhindre det porøse ler fra absorberer fugt fra gel eller jord.

•Fyld en stor skål en fjerdedel af vejen op med gel perler eller krystaller. Fyld resten af skålen med vand og tilsættes en dråbe af flydende gødning hvis produktets gel ikke er allerede næringsstof beriget.

•Wait to timer for gel til at udvide. Fyld en voksende container med gel, forlader en tomme plads øverst. Du kan også blande gel med enhver mængde af traditionelle jord at tilføje næringsstoffer eller få flere kilometertal ud af gel med minimale omkostninger. For at tilføje gel til udendørs planter, stikke fem huller i jorden omkring planterne og fylde dem med gel. Dække gel med jord og vand grundigt.

•Kapacitet gel når det krymper to inches. Fylde beholderen til en tomme under sin højde.

Tips & advarsler

  • Erstatte gel med friske produkt hvert femte år.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com