Sådan installeres en Aluminium vindue

July 3

Når du installerer en aluminium vindue dig selv, er der flere trin, der skal følges for at vinduet vil fungere korrekt. Dette er ikke en novice gør det selv-opgave. Du skal have nogle forståelse af tømrerarbejde, som kontrollerer, om der square og plumb, læse et målebånd, måling en ru åbning og ved hjælp af shims.

Instruktioner

•Undersøg vinduet. Sørg for det er den rigtige størrelse og form. En hurtig kontrol med et målebånd vil bekræfte størrelsen angives på emballagen er størrelsen af vinduet faktisk er. Tjek for skader som revner, huller eller snoet indramning. Bøjede hjørner kan som regel være bøjet tilbage i form med tænger. Inspicere sømning finner og sørg for det er sikkert at vinduet enhed. Dette er den vigtigste fastgørelse komponent i vinduet.

•Kontrollér sikker dit vindue er firkantet. For at bekræfte square, måle vinduet diagonalt begge måder, som et X. Hvis disse dimensioner ikke er ens, vinduet er ikke firkantet og skal ikke installeres.

•Tag emballagematerialet fra vinduet enhed og rense rammen med en bomuldsklud. Kontrollere lås for at sikre det fungerer efter hensigten. Efterlade enheden i den låste position for installation.

•Anvend en vejret seal silikone caulk på eventuelle huller i rammen, og sørg for du ikke forsegling den arbejdende del af vinduet.

•Kontrollér manualen til dit vindue se hvis det kræver spray klæbemiddel. Anvende en tynd belægning af spray lim til ru åbningen af vinduesrammen. Sørg for ikke at sprøjte glasset på dit vindue. Når spray limen er på, anvende en 3-tommer-af-3-tommer stykke af selvklæbende blinkende til hver øverste ramme hjørne.

•Forbered vindueskarm pan. Karmen pan omstillinger vand fra vinduet på ydersiden og hjælper med at undgå vandskader. Det er tre-sidet og lavet af ark metal. Vinduet skal sidde i karmen pan på uslebne åbning. Følg producentens anvisninger til korrekt cut, bøje og størrelse din vindueskarm pan. Der bør være en ekstra tomme til at flashe på ydersiden af den ru åbning.

•Forbered ru åbningen. Det er spækket rammerne, at vinduet sidder i, som skal være ½-¾ tommer bredere og højere end vinduesrammen. Tjek den ru åbning for pladsen som du gjorde i vinduet. Brug et vaterpas, kontrollere åbning for niveau og plumb. Niveau er den horisontale dimension og er plumb lodret. Ingen af disse målinger skal overstige 1/16 tommer for hver to fødder af uslebne åbning og dette bør aldrig overstige 1/8 tomme. Ru åbningen har dobbelt studs for forstærkning. Hvis der er bygningen wrap rundt om ru åbningen, skræl tilbage 3 inches fra ru åbningen.

•Installer vindueskarm pan. Anvende klæbende spray 3 inches fra kanten af karmen pan og 6 inches langs siderne af uslebne åbning støder op til karmen pan. Forsegling hjørner af karmen panorere ved hjælp af selvklæbende blinkende. Skære blinkende til størrelsen af din vindueskarm pan, tillægger pan og anvende plast afløbet skærmen hvis.

•Kontrollér dit vindue og anbringe det med sin højre side op og højre side ud. Kontrollere placeringen af græde huller. Hvis dit vindue er placeret korrekt, vil de græde huller vender udad.

•Fit vinduet ind i den ru åbning. Kontrollere, om der square og plumb. Hvis vinduet ikke er firkantet eller ud af plumb, justere positionen bruge træ shims til at kompensere. Tillægge uslebne åbning ved at køre et søm igennem den sømning fin 3-7 inches fra hjørnet af vinduet. Efterlad nogle play, så du kan justere shims igen før helt sømning. Kontrollere shims igen for pladsen og plumb. Når du er sikker på, at vinduet er i den korrekte position, køre en perle af fugemassen omkring shims.

•Test dit vindue til at gøre sikker på det vil åbne og lukke og dens lås virker før helt sikre rammen. Sikre negle og anvende fugemasse til alle sømmene og vinduet enhed.

•Installer drop cap på hovedet, vil opretholde en 1/8-inch udhæng på begge sider. Nail cap til sidehovedet og forsegle søm fin helt med spray klæbemiddel. Udvise omhu med spray lim, så du ikke spray det på glasset. Anvende den selvklæbende blinkende omkring ydersiden af vinduesrammen og trække bygning wrap over blinkende.Kontrollere græde huller for at sikre, at de ikke er blevet blokeret. Tage et skridt tilbage for at kigge over hele vinduet. Hvis der er ingen løse ender, er installationen færdig.

Tips & advarsler

  • Installere windows kun i tørt vejr.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com