Sådan bruges strengen på en Pole træbeskærer

July 3

Beskæring er afgørende for at opretholde sundhed og kvaliteten af dine træer og planter. En pole træbeskærer er en lang værktøj med en streng, der bruges til at beskære grene og lemmer i træerne uden at bruge en stige. Når du beskæring et træ, skal du være forsigtig og ikke beskære hvor lemmerne kunne falde på elledninger eller andre ledninger. Fjerne døde, syge og knækkede grene efter behov. Du bør gøre rutinemæssig beskæring i det sene efterår eller tidlige forår.

Instruktioner

•Look på grenen du vil skære og forsøge at vurdere, hvor det vil falde. Slutningen af gren mod træet vil højst sandsynligt blive tykkere og tungere, så Forbered dig på at bevæge sig væk fra herpå. Hvis der er en masse blade eller andre grene, vil lemmer sandsynligvis ikke falder lige ned.

•Opret en flugt sti for dig selv før opskæring gren og gøre sikker på ingen andre er i fare måde. Bære en hard hat og sikkerhed goggles for ekstra beskyttelse.

•Sæt vinger på træbeskærer omkring den gren, du ønsker at skære.

•Anbring træbeskærer på det højeste punkt kan du nå og holde strengen stramt i hånden. Du kan ombryde din hånd omkring det, hvis dette hjælper, men har du problemer med at give slip på det, hvis du har brug at komme ud af den måde hurtigt.

•Træk ned kraftigt på strengen, så snart du er klar til at skære grenen. Du skal trække hurtigt og så hårdt, som du kan. Strengen vil gøre vingerne af træbeskærer tæt hurtigt, afskære grenen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com